Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бетонні кільця - види, сфера використання

Бетонні кільця по праву вважаються найбільш зручним і поширеним способом, як облаштувати колодязі, незалежно від сфери їх призначення. Чому цей елемент індустрії ЗБВ користується таким попитом? Таку затребуваність пояснює широкий спектр переваг в рамках облаштування наступних об'єктів:

  1. Каналізаційні шляхи,
  2. Вигрібні ями в приватному секторі,
  3. Формування колодязів з питною водою,
  4. Створення поливних криниць,
  5. Обладнання контролю доступу до ремонтних робіт тепломереж і так далі.

Чим хороші кільця ЗБВ?

Бетонні кільця хороші у всіх сенсах і зарекомендували себе з найкращої сторони за такими параметрами:

  1. Міцна конструкція, а, значить, вони будуть вірою і правдою виконувати свої функції протягом десятиліть - не менше.
  2. Висока надійність. Це легко пояснюється, так як в процесі виробництва використовується якісна арматура, здатна з легкістю утримувати каркас майбутнього виробу, плюс бетон марок М200 і 500.

У кільця правильна геометрична форма, тому можна на 100% бути впевненими в щільному приляганні і можливості з легкістю усунути будь-які стикові зазори.

Що стосується «зворотного боку медалі», то багато хто відзначає істотний вага, тому доводиться під час монтажних робіт вдаватися до допомоги спеціалізованої техніки. Проте покупка такої будівельної продукції на сайті цілком обгрунтована, і витрати окупаються в найстисліші терміни, тим більше ціни на кільця залишаються лояльними.

Бетонні кільця для облаштування колодязів

Основні види кілець

Сьогодні бетонні кільця можна умовно розділити на кілька основних груп, в залежності від специфіки використання:

  1. Стінові ЗБВ. У них міцність перекриттів не надто висока, тому їх не встановлюють на рухомому грунті. Подібні добірні кільця мають варіативні розміри і добре зарекомендували себе при формуванні криниць з нестандартною глибиною.
  2. Замкові. Таке рішення необхідно, коли стоїть завдання - забезпечити коректну збірку всієї конструкції, завдяки 4-м особливим виступам вгорі і аналогічним заглибинах внизу. Таким чином, шахта виходить на виході по максимуму герметичній, виключається її подальше горизонтальне зміщення.
  3. Опорні. Такі бетонні кільця монтуються відразу перед плитами перекриттів, і у них в комплекті поставки передбачається спеціальна кришка або дно. Якщо їх правильно встановити, то можна гарантувати хороший захист всієї конструкції, і це з умовою вільного доступу через люк при необхідності.

Важливий аспект: щоб забезпечити 100% герметизації, рекомендується купити днища ЗБВ.

Ці вироби характеризуються такими властивостями:

  1. водонепроникність,
  2. стійкість до найнижчих температур,
  3. висока міцність на стиск.

В результаті ЖБ дно допомагає вирішити важливі завдання:

  1. Утримати всередині колодязя все накопичення,
  2. Стримувати потрапляння всередину резервуара грунтових вод.

Важливо, що залізобетонні колодязі є сучасним і екологічно чистим рішенням, так як допомагають забезпечити чистоту навколишнього середовища, не шкодять Природі.

Як резюме

Продаж такої продукції ніколи не втрачає своєї актуальності. Це не дивно, адже, коли мова йде про планування колодязя, то якість кілець грає одну з ключових ролей. Якщо правильно підійти до питання, то можна знайти ідеальне поєднання доступної вартості і високої якості. Досліджуйте пропозиції з урахуванням будівельних обсягів і майбутнього призначення колодязя, щоб підібрати розміри і ціни, комфортні саме для вас, не відходячи від кошторису!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь