Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги фотостудії для оренди

Фотостудія - це окремий механізм, в якому світло, фони і декорації здатні створити неймовірну історію життя як звичайну людину, так і бренду. Під час жорсткої конкуренції навіть найпопулярнішим фотопросторам доводиться доводити свою унікальність, щоб не втратити довіру та інтерес клієнтів. Ми пройдемося по ключовим моментам, які допоможуть заповнити графік відвідуваності.

Вимоги до фотостудії

Щоб бути на виду і постійно мати потік зацікавлених клієнтів, доведеться відповідати запитам. На підставі власних спостережень наш експерт ділитися базовими вимогами до локаціях:

  1. Сучасний, стильний декор;
  2. Різноманітність інсталяцій;
  3. Місцезнаходження;
  4. Якість техніки;
  5. Наявність додаткових послуг, наприклад, аренда интерьерной фотостудии, мастер-классы;
  6. Професіоналізм персоналу.

5 пунктів для залучення клієнтів

  1. Будьте сміливіше, не зациклюйтеся тільки на фотографії. Розширюйте межі простору. Змініть формат фотостудії на івент-майданчик, адже для цього у вас є ресурси: оригінальний інтер'єр, функціональний зал, необхідне обладнання. Для проведення воркшопів і майстер-класів доведеться докупити розкладні стільці. А для вечірок - фуршетні столи і аудіосистему. Ви можете днем використовувати локацію за призначенням, а у вечірній час трансформувати її. Таким чином вийде заповнити прогалини в календарі бронювань. Особливо це важливо в літній період, коли попит на закриті студії падає. Якщо у локації є своя тераса на відкритому повітрі, її можна задіяти під весільні церемонії.
  2. Міняйте образи залів відповідно до сезонами і прийдешніми святами. На Новий рік і Різдво люди жадають зимової казки, восени - барвистою історії з гарбузами і пледом, навесні - романтики і любові. Ви втратите багато замовлень, а то й "переодягнеться" локацію під наполягання людей. Найоптимальніший варіант - оновлювати декор не менше трьох разів на рік.
  3. Грамотне обслуговування. Рівень хорошого сервісу здатний на багато що! Адже багато, особливо дівчата, по кілька разів на рік звертаються за послугами фотостудії. Тут без привітного і харизматичного адміністратора не обійтися. Він повинен не тільки зафіксувати замовлення, але ще презентувати простір за потребою: пояснити різницю між студійної зйомкою і зйомкою в звичайному приміщенні, розповісти про апаратне забезпечення.
  4. Запропонуйте клієнтам пакет послуг. Продаючи тільки зал і послуги фотографа, далеко не вийде піти. Адже для оригінальної зйомки знадобиться ще придумати образ моделі і втілити його в життя. Клієнтам набагато зручніше взяти в прокат костюми і зробити макіяж на місці, ніж шукати додаткові сервіси. Прорахуйте вартість всіх опцій і зробіть кілька пропозицій: економ (фотостудія + фотограф + один наряд і мейк-ап), стандарт (фотостудія + фотограф + три наряди і мейк-ап) і преміум (фотостудія + фотограф + наряди на вибір до 10 штук + мейк-ап і зачіска). Таким чином ви зможете підвищити середній чек замовлення.
  5. Робіть знижки на оренду фотостудії. Наприклад, студії, які відкриті 24/7 можуть скидати ціни на нічні зйомки. Ще як варіант, запропонуєте клієнтові бонус від 5% до 10% при оренді майданчики від 3 годин або 20% при замовленні на добу.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь