Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Пандора - Прикраса твоєї мрії

Ця історія почалася в 80-х роках минулого століття, коли в невеликому магазині датського ювеліра Пера Еневолдсена в продаж надійшли оригінальні прикраси зі срібла ручної роботи. Вони вироблялись компанією, заснованою датчанами в Таїланді. Каблучки і ​​браслети швидко завоювали серця представниць прекрасної статі.

З тих пір виробництво розширилося, і на сьогоднішній день браслети Пандора залишаються найбільш популярними в світі жіночої краси і модної індустрії.

Pandora - Комбінуйте і обирайте самі

У чому секрет незгасного інтересу до відомого бренду? Причин тому кілька:

  1. Шарми Пандора: концепція «збирання» браслета оригінальна. Намистини купуються окремо, тому у кожної дівчини і жінки буде свій унікальний браслет;
  2. Купити сережки Пандора- означає, продемонструвати хороший смак і вміння правильно підбирати аксесуари;
  3. Кольє Пандора найвитонченіші моделі гідні королев, за досить бюджетною ціною. Бренд транслює ключову ідею - кожна жінка може дозволити собі хороші прикраси;
  4. Кільця Пандора Киев і його прекрасні мешканки полюбили давно. Кожне з них підходить практично до будь-якого стилю одягу, вигідно відтіняє витончену красу жіночих рук.

Фантазуй, ​​вигадуй і пробуй

Найбільшу привабливість для прекрасних дам представляють Шарми Пандора Київ. В асортименті компанії - ажурні намистини з абстрактними узорами і складні шарми, інкрустовані камінням. Деякі з них мають символічне значення:

  1. Фігура кішки уособлює незалежність, самостійність, сексуальність власниці;
  2. Серце відображає ніжність, романтичність, вразливість натури. В якості подарунка молода людина підносить символічу фігуру своій коханій, щоб освідчитися в коханні;
  3. Знак нескінченності вибирають динамічні натури, що ставлять перед собою великі цілі;
  4. Клевер - талісман удачі;
  5. Балерині надають перевагу витончені дівчата.

Намистини розраховані на кріплення до браслету. Деякі з них за бажанням можуть використовуватися також в Кольє Пандора або сережках.

Шарми діляться на типи:

  1. Шарми - найпоширеніші
  2. Підвіски (на кільці зафіксована фігурка);
  3. Кліпси, які передбачають замикання на основі;
  4. Роздільник, фіксує відстань між окремими елементами;
  5. Захисний ланцюжок, конструкція з двох намистин, що перешкоджає падіння шармів, якщо браслет розстібнеться.

Основні матеріали, що використовуються у виробництві - срібло 925 проби, сплави розроблені Пандорою Shine і Rose, емаль, муранське скло - яке після обробки стає витвором ювелірного мистецтва.

Як комбінувати

Браслети Пандори, що випускаються брендом, умовно поділяють на кілька серій:

  1. Класична, в формі м'якого металевого джгута;
  2. Бенгл, циліндричний і жорсткий;
  3. Ессенс, тонкий, для якого купують шарми з вузькими отворами.

У процесі збирання орієнтуються на особисті переваги і загальний стиль. Основне правило - поєднуваність елементів між собою. Шанувальники мінімалістичного стилю обмежуються двома - трьома шармами. Тим, хто хоче одночасно поєднати кілька деталей, рекомендується використовувати декілька великих намистин, розділених меншими. Кольори поєднують, використовуючи відтінки одного тону або навпаки, грають на контрасті. Срібло розбавляють намистинами з муранського скла. Шарми добре комбінувати з підвісками. Особливу витонченість додає звисаючий захисний ланцюжок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь