Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги рекламного друку на бейсболках

У компанії "Пріоритет" ви можете замовити бейсболки, дощовики і запальнички з логотипами за доступними цінами. Такі вироби можуть застосовуватися в процесі проведення рекламних кампаній, акцій, презентацій, агітаційних і благодійних заходів, а також використовуватися в якості корпоративного подарунка. Пропонована нами сувенірна продукція допоможе вам привернути увагу споживачів до нових товарів при мінімальних витратах.

Друк на бейсболках

Бейсболка - один з найпомітніших аксесуарів, саме тому, вона не повинна бути звичайною і нудною. Не варто витрачати тисячі гривень на придбання брендового головного убору, досить надрукувати незвичайний принт на бейсболці.

У нас (https://prioritet.com.ua/tekstil/kepki) Ви можете замовити бейсболку різних фасонів, кольорів і розмірів з будь-яким зображенням або написом. Ми здатні втілити будь-які Ваші дизайнерські ідеї!

На сьогоднішній день бейсболки з логотипом фірми або кафе стали невід'ємною частиною реклами, промоутер в бейсболці більш помітний і запам'ятовується, а тому і рекламна акція пройде на 100% продуктивніше.

Так само у нас Ви можете замовити друк на бейсболці в подарунок, який протягом багатьох років буде приємно нагадувати про Вас.

Ми маємо в своєму розпорядженні кращим обладнанням і якісними витратними матеріалами, тому здатні виконати друк на бейсболках як в малому тиражі, так і у великих обсягах. Якщо Ви хочете зробити бейсболки для фестивалю або форуму, звертайтеся в "Пріоритет", Ваше замовлення буде виконано якісно і швидко.

Переваги сувенірів з логотипами

Друк на сувенірах має безліч переваг для бізнесу. Основними достоїнствами брендованої продукції є:

  1. Оригінальний зовнішній вигляд, за рахунок чого такі вироби вигідно вирізняються з-поміж аналогічних предметів.
  2. Ненав'язлива реклама, що не викликає роздратування у цільової аудиторії.
  3. Популяризація і впізнаваність фірмового знака або торгової марки.
  4. Сприяння зростанню продажів і просування послуг різних організацій.
  5. Невисока вартість продукції, що дозволяє заощадити бюджет фірми.
  6. Створення сприятливого іміджу компанії і завоювання довіри споживачів.

Особливості технології друку

Друк на дощовиках здійснюється на плащах і накидках, використовуваних на заходах, що проводяться на відкритому повітрі при несприятливих погодних умовах. Фарбувальні матеріали підбираються з урахуванням виду підстави, яке може бути виготовлено з ПВХ, нейлону або поліестеру. Логотипи можуть наноситися за допомогою технології тамподруку, шовкографії або термотрансферного переносу.

Для друку на бейсболках ми використовуємо метод шелкотрансфера. Він має на увазі нанесення малюнка на проміжний носій, після чого він переноситься на виріб спеціальним пресом. Дана операція виконується під тиском і при впливі високих температур. Використання цієї технології забезпечує стійкість і яскравість зображення і дає можливість вибору будь-яких кольорів.

Найвигіднішими і ефективним способом друку на запальничках є тамподрук. Даний метод передбачає роботу з виробами, що мають пластиковий корпус. Нанесення фарби здійснюється за допомогою попередньо підготовленого гумового кліше.

Сувеніри з логотипами дозволять вам заявити про свою компанію без значних рекламних витрат. Звернувшись до нас, ви отримаєте високоякісну сувенірну продукцію, а також послуги з її доставки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь