Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості проектування автозаправних станцій

Розробка проекту будівництва автозаправної станції - це дуже складна і відповідальна робота. Такий об'єкт обносять до групи вибухонебезпечних, тому роботу краще доручати досвідченим фахівцям, які враховують всі нюанси його споруди. Важливе значення має рентабельність АЗС, яка була зведена.

Комерційна рентабельність автозаправної станції

Щоб АЗС приносила хороший фінансовий прибуток, важливо правильно вибрати місце її розташування в системі дорожньої мережі. Майбутніх клієнтів приваблює дизайнерське оформлення станції і наявності достатньої кількості інформаційних засобів. Для визначення рентабельності об'єкту співробітниками сервісної компанії проводиться експертна оцінка станції з урахуванням вже діючих заправок-конкурентів і завантаженості автодороги в різний час доби.

В проектну документацію рекомендується включати додаткові споруди, які підвищують комерційну привабливість АЗС. Це може бути міні-маркет, кав'ярня, громадський санвузол, парковка, автомийка, місце для відпочинку водіїв та пасажирів. Більш ефективна робота гарантується на об'єктах, оснащених інформаційними табло та ціновими стелами. Рекламні конструкції повинні бути видні здалеку, незалежно від напрямку руху транспорту. Замовити проектування АЗС можна в компанії «MSBUD» (детальніше на https://msbud.com/). Велика увага завжди приділяється благоустрою території за допомогою дорожньої розмітки, відбивачів, стовпчиків.

Особливості проектування основних типів АЗС

При зверненні в сервісну компанію можна забезпечити вирішення різних завдань:

  1. проектування багатопаливної заправної станції;
  2. розробку документів для будівництва паливно-заправного пункту на промисловому підприємстві;
  3. планування класичної АЗС, що працює тільки з бензином і дизельним пальним.

При класичному варіанті заправної станції паливні резервуари розташовуються в підземному просторі. При необхідності можна замовити виготовлення проектної документації для будівництва міні-АЗС, а також блочного або модульного об'єкта для обслуговування автомобільного транспорту. Замовникам надаються послуги з розробки плану газозаправної станції, як самостійного рішення. Вартість роботи залежить від кількості об'єктів, що зводяться, площі майбутнього об'єкта, якості використаних матеріалів та обладнання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь