Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ідеї для бізнес-сайту в Україні

Розваги

Ігрова ніша

Ключові метрики:

  1. «Відеоігри»: 182 000 пошукових запитів в місяць
  2. КД: 72 (коефіцієнт складності)
  3. Тренд Google: трохи вниз

Що може бути краще для бизнеса, ніж заробляти на життя зйомкою відео про те, як ви граєте у відеоігри.

Це ніша, де потрібно сфокусуватися на створенні відео для YouTube, де ви знімаєте себе, граючи у відеоігри; особливо практичні відео.

Інший аспект, і саме тут можна створити блог, - ви робите огляди відеоігор. Це може бути хорошим прикладом аффілійованного маркетингу, але для цього потрібно інвестувати в нові ігри і витрачати на них чимало часу, щоб ви могли писати відмінні відгуки.

Крім того, ви можете найняти геймерів, які люблять грати і люблять писати про ігри. Є журналісти-початківці, які будуть робити це безкоштовно ... хоча вам знадобиться деяка популярність, щоб залучити людей писати безкоштовно.

Ви також можете включити в блог статтю про бізнес, де пишете про те, як заробляти гроші, граючи у відеоігри. Це велика і дуже прибуткова ніша сама по собі, вона весела, популярна і потенційно прибуткова.

Огляди фільмів

Ключові метрики:

  1. «Огляди фільмів» обсяг пошуку: 73 000 / місяць
  2. Складність: 68
  3. Тренд Google: спадна траєкторія

Для шанувальників кіно ніша огляду фільму здається підходящої, і вона може бути такою, якщо ви - хороший письменник і публікуєте проникливі огляди, які люди хочуть прочитати.

Ви повинні розробити фан-базу ваших відгуків, інакше ви не потрапите в цю нішу. SEO недостатньо, тому що вам потрібно багато переглядів сторінок (мільйони), щоб заробити реальні гроші.

Було б доцільно розширити рамки оглядів, постами в вигляді «Кращі романтичні комедії всіх часів». Ваш основне джерело доходу буде реклама, хоча ви можете заробити трохи грошей з партнерськими пропозиціями, особливо якщо будь-які потокові сервіси пропонують партнерські програми.

Ніші здоров'я

Дитяча ніша

  1. «Малюк» 226 000 щомісячних запитів
  2. Складність: 85%
  3. Тренд Google: трохи вниз

По-перше, більшість людей, які цікавляться дитячою нішею, зазвичай щойно народили дитину.

Народження дитини, особливо першого, всепоглинаюче подія. Через кілька тижнів або місяців ви багато дізнаєтеся, особливо про дитячу екіпіровці. Ви, ймовірно, досліджували дитяче спорядження протягом нескінченних годин і витратили набагато більше, ніж могли собі уявити.

Потім вам приходить в голову: «Я так багато знаю про дітей і спорядженні для дітей, що міг би створити відмінний сайт про дітей».

Якщо ви батько, ваші ідеї і досвід пропонують цінність. Але тут є проблема. Через 1,5 року ваша дитина вже не буде дитиною. Вона або він буде малюком, потім хлопчиком або дівчинкою і так далі. На той час, коли їм виповниться 3 роки, ви більше не будете цікавитися немовлятами.

Мине небагато часу і ваш інтерес до дітей закінчиться. Тоді що?

Друга проблема з цієї нішею відноситься до оновлення Google Medic. Деякі ніші вимагають певного рівня знань.

Якщо у вас немає реального авторитету в дитячій ніші і в інших нішах, де важливий досвід (наприклад, право, здоров'я, особисті фінанси), то вам буде важко вибітся на перші позиції в пошукових системах.

Однак, якщо ви педіатр або у вас є якісь інші повноваження, які дозволяють вам писати про дітей і немовлят, то, у вас тепер є перевага, що робить цю нішу відмінною ідеєю.

У цій ніші повно грошей. Майбутні і нові батьки витратять тисячі якщо ви заслужите їхню довіру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь