Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як в Україні швидко взяти кредит на карту

Ми пропонуємо цілодобове кредитування з прискореним рішенням за заявками і моментальним зарахуванням грошей на банківські карти позичальників. Для нових позичальників діють кредити під 0%, а постійним клієнтам надає доступ до унікальної програми лояльності.

Умови швидких кредитів на карту

Позичальниками можуть стати всі повнолітні громадяни України з паспортом та ІПН. Основні умови кредитних пропозицій:

Працюємо з клієнтами в будь-який час доби, кожен день. Анкети та заявки обробляються автоматично. Це дозволяє укладати кредитні договори цілодобово.

Відсоткова ставка від 0% до 2,1% на добу. Ми пропонуємо всім новим клієнтам можливість укласти договір під 0% на суму до 7 тис. Гривень. При укладанні наступних договорів вступає в силу програма лояльності з поетапним зниженням ставки за позиками. Отримати гроші на карту онлайн можна за посиланням.

Клієнтом може стати кожен. Ми встановлюємо мінімальні вимоги до позичальників. Система схвалить позику, якщо ви громадянин України віком від 18 років з актуальних паспортом і номером ІПН.

Унікальна програма лояльності та фінансові продукти. З кожним своєчасно погашеним кредитом система буде пропонувати нові, поліпшені умови кредитування.

Завдяки автоматичній системі розгляду заявок, виключається людський фактор і помилки при схваленні кредитів. Якщо ви правильно внесли відомості про себе, не намагалися обдурити систему, не мали значних прострочень по кредитах в минулому, заявка схвалюється. Зверніть увагу, можна оформити тільки 1 договір за раз. Для отримання наступної позики потрібно погасити попередній.

Що знадобиться для оформлення швидкого кредиту на карту

Щоб отримати моментальний кредит онлайн на карту, залиште відомості про:

  1. Себе. Вкажіть ПІБ, вік, джерело доходу. Відповідайте на питання в анкеті чесно, ця інформація перевіряється.
  2. Документи. Знадобиться серія, номер паспорта і номер ІПН. Індивідуальний номер платника податків можна дізнатися в інтернеті на офіційному сайті податкової або спеціальних сервісах по ПІБ та паспортних даних.
  3. Номер телефону. Переконайтеся, що телефон заряджений і добре ловить мережу. Через мобільний номер ви отримаєте важливу інформацію і зможете укласти договір.
  4. Банківські картки. Дані про карти потрібні для перевірки особистості позичальника, зарахування коштів за кредитом.
  5. Електронну пошту. Поштова скринька - інструмент для інформування, відстеження змін за поточним договором. На пошту позикодавець надішле пропозиції з акціями та знижками, ви завжди будете знати про вигідні кредити.

Для схвалення позики важливо залишати справжні відомості про себе, документах. Використовуйте банківську карту, видану на ваше ім'я. МФО НЕ зараховує кредити на карти сторонніх осіб з метою фінансової безпеки.

Переваги швидких кредитів онлайн

МФО працює з клієнтами дистанційно. Ви можете оформляти швидкі кредити онлайн з миттєвим зарахуванням на банківську карту необмежену кількість разів. Наші переваги:

  1. Кредитування цілодобово без вихідних;
  2. Унікальні пропозиції для нових і постійних позичальників;
  3. Власна програма лояльності діє після першого погашеного кредиту;
  4. Промокоди, акції, знижки;
  5. Активна підтримка на улюбленій платформі: пошта, месенджери, соціальні мережі і телефон.

Нові клієнти можуть оформити кредит за півгодини, з другої позики кредитування займає 2-5 хвилин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь