Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібна перевірка б / в авто перед покупкою

Купівля вживаного автомобіля завжди пов'язана з великим ризиком. Найбільше загрозу представляє покупка розбитого автомобіля, вкраденого автомобіля, автомобіля в кредит, автомобіля в поганому технічному стані з рядом дорогих поломок (в деяких випадках, які можуть перевищувати ціну автомобіля), а також автомобіля зі значно зміненим пробігом.

На щастя, обізнаність людей, які купують автомобілі, за останні роки змінилася. Все більше і більше людей ретельно перевіряють автомобілі перед покупкою, що не тільки допомагає уникнути неприємних сюрпризів, а й в деякій мірі усуває з ринку нечесних продавців.

Приховування технічного стану автомобіля (приховані дефекти), його історії після аварії або факту передачі лічильника може мати юридичні наслідки, якщо покупець бажає відстоювати свої права - проверка авто в Киеве за посиланням. Не можна очікувати, що 15-річний автомобіль буде за технічним станом можна порівняти з новим автомобілем. Найпопулярніші купуються старі автомобілі в 2016 році були здобуті німецькі автомобілі, такі як Opel Astra, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf, Audi A4 і BMW 3.

Самостійний огляд старої машини перед купівлею

Що покупець може перевірити самостійно при огляді автомобіля перед покупкою?

  1. Комплектація і якість його функціонування зовнішнього освітлення
  2. Сліди ушкоджень на вікнах, особливо на лобовому склі
  3. Правильна підгонка всіх елементів кузова - часто після аварійного ремонту видно щілини між елементами - фарами, дверима і т. д.
  4. Правильна робота дверей - деякі може бути важко відкрити після аварії
  5. Сліди корозії на кузові - особливо на порогах, колісних арках, в нижній частині дверей, на двері багажника, капоті, на стиках окремих елементів, на даху поруч з рейлінгами, під декоративними і захисними планками
  6. Пошкодження кузова - від пошкодження лакофарбового покриття до більш серйозних вм'ятин, особливо в дверях, бамперах і крилах
  7. Стан шин - висота протектора і його рівномірний знос
  8. Тип використовуваних шин - чи є шини одного типу і виробника на обох або однієї осі, або всі шини різні.
  9. Стан гальмівних дисків (товщина і корозійні нальоти) і колодок (товщина)
  10. Перевірте моторний відсік на предмет витоків моторного масла і охолоджуючої рідини, а також все обладнання (нижню і верхню кришки двигуна, розводку кабелів) і стан поліклинового ременя і зубчастого ременя, якщо він не знаходиться під кришкою (на предмет бруду, тріщин, пошкоджень) .
  11. Перевірка на наявність слідів корозії на голівках і болтах.
  12. Контроль рівня робочих рідин. Перевірте кількість і колір масла щупом. Перевірте кількість охолоджуючої рідини і переконайтеся, що в ній немає масляних плям.
  13. Перевірка холостого ходу приводного агрегату на предмет надмірних вібрацій і шумів - шуму (знос приводу ГРМ), дзвону, стуку, металевих звуків тощо. Д.
  14. Перевірка кольору вихлопних газів, які повинні бути безбарвними або білими протягом декількох секунд після запуску двигуна взимку
  15. Перевірка наявності корозії в області запасного колеса після відкриття багажника
  16. Перевірка справності замків і центрального замка за допомогою пульта дистанційного керування
  17. Контроль ефективності системи кондиціонування - після декількох хвилин холостого ходу температура повітря, видуває з вентиляційних отворів, повинна бути нижче на 10-15 градусів Цельсія по відношенню до температури повітря.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь