Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати міжкімнатні двері?

Напевно для тих, хто вирішив зробити ремонт житла, зміни торкнулися всіх куточків квартири. Можливо, з'являлися думки про заміну міжкімнатних дверей. Варіантів безліч, а вибір непростий.

Підбирати відповідні за стилем та якістю міжкімнатні двері слід уважно, ретельно вивчаючи всі характеристики.

Двері у квартирі найчастіше однакові за дизайном і поєднуються з колірною гамою інтер'єру. Відмінності можливі тільки в певних властивостях. Критерії, такі як ціна, надійність, звуконепроникність можуть також вплинути на вибір.

При підборі на Market Dveri варто відштовхуватися від інтер'єру та інших характеристик кімнати, в якій будуть встановлені двері:

  1. Для вітальні, наприклад, підійдуть світлі двері зі скляними вставками, які пропускають велику кількість світла. Добре виглядатимуть двостулкові двері. Через них зручно заносити якісь предмети інтер'єру або страви на святковий стіл.
  2. Для спальні прекрасним рішенням буде установка дверей, які не пропускають світло і звук. Невеликий замок також може стати в нагоді.
  3. Функція ізоляції від запахів необхідна для кухонних дверей. Бажано, щоб поверхня була водо- та пилевідштовхуючою. Так термін служби дверей збільшиться.
  4. Для ванної та туалету підійдуть двері з водостійким покриттям, наявність замку також буде перевагою.
  5. Для гардероба підійдуть найпростіші двері, без будь-яких особливих функцій.

Асортимент дверей на сучасному ринку величезний, тому слід розділити їх за дизайном:

  1. Гладкі двері органічно впишуться в стиль будь-якого інтер'єру. Найчастіше їх встановлюють в сучасний, мінімалістичний дизайн, щоб підкреслити легкість і витонченість простору.
  2. Для дверей в стилі техно характерні різні вставки, паралельні лінії. Такий акцент зробить інтер'єр цікавим.
  3. Вставки зі скла, дерева іншої породи, вітраж або мозаїка - все це двері в стилі модерн.

Існує кілька варіантів дверей, які різняться за установкою: звичайні та розсувні. Кожен спосіб цікавий по-своєму. Розсувні двері привертають увагу своїм незвичайним дизайном. Але потрібно зауважити, що через нещільне прилягання до коробки звукоізоляція буде дуже низькою. Класичний варіант дверей звичний для кожної людини. Вони вимагають додаткового місця для відкриття і закриття, але прекрасно утримують звук.

При виборі спиратися слід виключно на свої переваги та стилістику інтер'єру.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь