Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати якісний та корисний сухий корм для кота?

В основному раціоні більшості домашніх котів і кішок важливе місце займає сухий корм.
Люди, у яких вдома живе кіт або кішка, завжди замислюються про те, як забезпечити правильне, збалансоване харчування свого улюбленця. Раніше було прийнято давати тваринам їжу зі столу, але тепер доведено, що вона не корисна для їх організму і не забезпечує його потрібним запасом вітамінів і мінералів.

Тому варто звернути увагу на продукцію від сучасних виробників. Вони пропонують великий асортимент харчування для тварин, в який включено все необхідне для них.

Зараз можна купити потрібну продукцію, не виходячи з дому. Будь-який інтернет зоомагазин, наприклад, зоомагазин GoodZoo, пропонує широкий асортимент кормів. Виробники випускають як універсальні лінійки для здорових тварин, так і спеціалізовані, що враховують потреби котів і кішок різного віку або породи. Є й лікувальні, ветеринарні лінійки, які прописує лікар для вживання під час хвороби, після кастрації або в період вагітності.

Переваги сухого корму

В основному раціоні більшості домашніх котів і кішок важливе місце займає сухий корм. Цей продукт підходить для щоденного вживання. Він подобається не тільки тваринам, але і їх господарям, завдяки економії коштів.

Дешевше купити упаковку сухого корму навіть вищої категорії, ніж постійно витрачати гроші на натуральне м'ясо і субпродукти. Також, сухий корм економить час. Його не потрібно готувати - достатньо відкрити упаковку і висипати вміст.

Ще одна важлива перевага такого продукту в тому, що якщо він досить хороший, тоді можна не дотримуватися режиму годування. Така їжа не псується. Можна висипати її в миску і відправитися у справах, виїхати на весь день, не турбуючись, що у кота не буде їжі.

Якісні сухі корми також правильно збалансовані і містять все необхідне для організму кота або кішки в різні періоди зростання і розвитку.

Недоліки сухих кормів

Незважаючи на широке розповсюдження такої продукції, перед її покупкою потрібно враховувати і недоліки. У кожному сухому кормі мало вологи, тому можуть виникнути проблеми з нирками і сечовим міхуром. Будь-який такий продукт шкідливий для котячих зубів, не даючи на них досить навантаження.

У неякісних сухих кормах занадто багато не особливо потрібних організму тварини вуглеводів. До поганого продукту коти звикають дуже швидко і потім відмовляються їсти іншу їжу. Тому якщо купувати сухий корм, то тільки високої якості і від кращих виробників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь