Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати вантажоперевізника

Ринок вантажоперевезень України дозволяє споживачеві зробити вибір на користь того постачальника послуги, який максимально точно підходить його вимогам.
Однак які вони, вимоги до перевізника? Як вибрати кращого?

Критерії вибору

Перше, на що слід звертати увагу, це наявність в транспортній компанії необхідного автомобіля необхідної вантажопідйомності. Занадто велике авто обійдеться дорожче, а надто мале просто не зможе безпечно доставити потрібний обсяг замовлення.

Ця вимога формує список доступних перевізників. Послуги вантажоперевезення в Україні пропонуються в широкому ціновому діапазоні. Оптимальна в кожному окремому випадку вартість буде залежати від того, якими критеріями доведеться відповідати постачальнику послуги. Як правило, оцінюють за:

  1. парком транспорту (різної вантажопідйомності, місткості);
  2. безпекою перевезення (дотримання термінів навантаження і доставки також відноситься до даного пункту);
  3. варіативністю цінової політики (підбір оптимального авто, вартість доставки яким буде вигідна обом сторонам);
  4. наявністю у вільному доступі інформації про перевізника;
  5. можливістю зручної оплати - безготівковій чи готівковій;
  6. юридичному оформленні угоди і гарантії доставки вантажу вчасно і цілим.

Де вибирати

У мережі Інтернет існує безліч пропозицій на грузоперевозки Черкассы, які в тій чи іншій мірі задовольняють вимоги замовника. Як правило, для невеликих вантажів або нерегулярних перевезень виконавця обирають на торгових майданчиках. Великі клієнти воліють спеціалізовані сервіси або співпрацюють «за рекомендаціями партнерів».

Як вибирати

З огляду на масштаби ринку, навіть чіткі критерії і найжорсткіші вимоги не приведуть замовника до однієї компанії. Неодмінно залишиться з чого або кого вибирати.

Останнє слово краще залишити відгуками і рекомендаціям. Подивитися такі можна все на тих же торгових майданчиках або спеціальних сервісах, на офіційному сайті перевізника. Нерідко тлумачні рекомендації можуть дати ті, хто відправляє товар.

На що звернути увагу

В першу чергу має значення доступність інформації та наявність необхідних дозвільних документів. Важливо також і те, які документи на вантаж, будуть запитані постачальником послуги, які будуть надані гарантії цілісності замовлення після доставки (страхування обмовляється до укладення угоди).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь