Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лікування алкоголізму - шлях в нове життя

Людина дуже швидко звикає до алкоголю, і через якийсь час, організм не може існувати без нього. Хоч це і психічна залежність, хворий відчуває і фізичні нездужання - похмілля.

Самостійно впоратися з залежністю практично неможливо, необхідно звернення до наркологічної клініки, де буде проведено лікування алкоголізму, в Києві це можна довірити центру https://recovery.hospital. Кваліфіковані фахівці готові допомогти цілодобово.

Методи лікування від алкоголізму

На сайті https://recovery.hospital/lechenie-alkogolizma можна ознайомитися з переліком послуг і дізнатися більше про лікуючих лікарів. Центр існує більше 11 років, і за цей час тисячі людей впоралися зі своїми залежностями, зумівши повернутися до нормального тверезого життя.

Для того, щоб почати працювати з пацієнтом, необхідно, щоб він знаходився в тверезому стані. Рідні та близькі хворого можуть звернутися в центр - усі контакти є на сайте, і лікар-нарколог надасть допомогу в витвереження і виведення з запою. Для цього використовують спеціальні препарати, які вводяться через крапельницю.

Для тих, хто лікуватися категорично не бажає, буде здійснена психотерапія, яка додасть мотивацію повернутися до тверезого способу життя.

Діагностика дозволить підібрати індивідуальний план лікування.

Реабілітація включає в себе детоксикацію організму і лікування, в ході якого відновлюються пошкоджені органи. Психотерапевт працює з пацієнтом і його близькими протягом усього терапії.

Останнім часом своєї ефективністю відзначилася методика кодування. В основному, таким чином формують відразу до алкоголю.

В організм вводяться медичні речовини, які в поєднанні зі спиртними напоями провокують вкрай негативну реакцію:

  1. Нудота.
  2. Блювота.
  3. Тремор.
  4. Прискорене серцебиття.
  5. Головний біль.
  6. Підвищене слиновиділення.
  7. І багато інших побічних ефектів.

Через наявність таких негативних і серйозних наслідків, кодування проводять строго за згодою хворого.

Що буде після одужання

Після лікування від алкоголізму, пацієнт все також потребує підтримки. Психотерапевт допоможе почати знову вірити в себе, повернутися до родини, друзям, знайти роботу. Актуальними в такому випадку і групові тренінги, в яких збирається кілька колишніх алкоголіків. У команді вони можуть ділитися всіма своїми почуттями.

Людині потрібно лише раз перемогти залежність, щоб назавжди стати єдиним, від кого залежить майбутнє.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь