Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги інтернет-магазину над реальними торговими точками

Інтернет-торгівля за багатьма критеріями обходить традиційний варіант, за якими ж?

Запуск проекту

Розробка і запуск онлайн-майданчики для торгівлі займає від 30 робочих днів до 6 місяців в залежності від складності проекту і умінь виконавців.

У випадку з реальним магазином, неможливо точно визначити, скільки часу буде потрібно для запуску. Пошук і оренда приміщення, наймання співробітників, закупівля обладнання, паперова тяганина - лише невелика частина робіт зі створення реальної торгової точки.

Витрати на утримання бізнесу

Для підтримки роботи інтернет-магазину необхідна оплата хостингу або будь-якого іншого хмарного сервісу. Віртуальний бізнес не вимагає багато співробітників, а значить витрати на заробітну плату мінімальні.

Витрати на утримання інтернет-магазину істотно нижче, ніж витрати на підтримку роботи традиційного магазину

Комфорт покупця

Людина істотно заощаджує час: не потрібно ходити по десяткам магазинів в пошуках потрібного продукту. Вся інформація про товар доступна на сайті.

Клієнт, зайшовши сюда, приймає рішення про покупку самостійно, без настирливої ​​уваги консультанта. Напевно, у кожного в житті була ситуація, коли Ви йшли без покупки тільки через сильний тиск співробітників. Купуючи речі в інтернет-магазині, людина відчуває себе більш впевненою, ніж стоячи в черзі з товаром в руках.

Інтернет-магазин гарантує анонімність покупця, тобто ніхто не дізнається, який саме товар Ви купуєте. Купуючи в мережі, користувач не стоїть у черзі з річчю в руках серед інших клієнтів, а значить рівень тривожності зменшується.

Аудиторія

«Продаючий» сайт не має географічних обмежень, тобто він доступний для будь-якої людини, у якого є вихід в інтернет. Власник віртуального бізнесу працює з величезною аудиторією, але важливо визначити цільову групу і успішно взаємодіяти з нею.

Доступність 24 на 7

Інтернет-магазин доступний для людини завжди (за винятком різних форс-мажорних ситуацій - наприклад, технічні роботи на сайті). Реальні торгові точки мають строго певні години роботи, які не завжди зручні для здійснення покупок.

Просування

Як віртуальний майданчик, так і реальний потребують початкової розкрутки, тобто про проект повинні дізнатися люди. Але вартість і ефективність просування сильно відрізняються.

Власники офлайн-магазинів витрачають більше коштів на різні види реклами - наприклад, зовнішня реклама, листівки, банери і т.д. Однак ці методи не завжди дають очікуваний результат за короткий час.

Як інтернет-магазин, так і звичайна торговельна площадка вимагають активного просування, особливо на старті проекту

Якщо замовити інтернет-магазин в Діджитал агентстві, то в процесі розробки буде створено семантичне ядро ​​сайту і контент-план, який з моменту запуску відразу просуне проект в пошуковій видачі.

Асортимент

Як правило, фізична торгова площадка пропонує обмежену кількість моделей товарів. Наприклад, 20 видів сумок. Це пов'язано, в першу чергу, з необхідністю зберігати десь товар і розміщувати його. Чим більше потрібно площі, тим вище ціна оренди.

В інтернет-магазині асортимент товарів більше в порівнянні з реальними торговими точками

Інтернет-магазин має більш широкий асортимент (наприклад, 60 моделей сумок), тому що не прив'язаний до конкретного приміщення. Все, що потрібно для розширення товарної бази - це створити пару нових сторінок.

Ціна товарів

В онлайн-магазинах ціна нижче, ніж в офлайн, тому що не потрібно робити занадто велику націнку на товар. Низькі витрати на утримання «продає» сайту і відсутність складських приміщень - запорука стабільно низької вартості речей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь