Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати варильну панель?

Варильна панель є приладом, який є в багатьох будинках. Придбання її пов'язано з небажанням витрачати свої кошти і місце. Також її купують люди, які хочуть не витрачати місце на робочій поверхні і зменшити число конфорок. Існує кілька видів поверхонь для приготування їжі. Який же з них вибрати?

Газ або електрику?

Перш за все, вам доведеться вирішити питання з типом такої панелі. Дані пристрої можуть бути електричні, газові, комбіновані. У багатьох випадках вибір є очевидним. Якщо у вас є газопровід, вибирайте газову панель на сайті https://ventolux.ua/ru/varochnye-poverhnosti/gazovye-na-stekle. Якщо його немає - купуйте панель електричну. Газові панелі більш доступні за ціною. Вони можуть швидко почати і зупинити нагрів. Ви зможете регулювати інтенсивність використання газу і тримати під контролем процес приготування їжі. До мінусів газових панелей відносяться наступні:

  1. Невисокий ККД.
  2. Складний догляд.
  3. Наявність полум'я.

Панелі індукційні характеризуються тим, що вони мають краще ККД. Вони вимагають використання посуду з плоским дном, виконаним з металу з магнітним покриттям. Якщо ви вирішили вибрати панель індукційну, дивіться на розмір компонента нагріву. Справа в тому, що якщо він буде менше, ніж площа покриття, то це може сприяти зміні форми посуду. Плюси полягають в тому, що для варки поверхня не зможе функціонувати без посуду. Так що якщо ви забудете відключити плиту, нічого страшного не трапиться. Такий варіант панелі вручений вибирає більшість людей. Вони зручні в експлуатації і безпечні. При цьому вартість їх може бути трохи вище, ніж у попередніх.

При придбанні подібної панелі дивіться на те, який є елемент нагріву. Він може бути галогеновим, рапідних. Рапідние конфорки найпростіші і недорогі. Це спіраль, що виділяє тепло при нагріванні. Подібного типу конфорки підігріваються досить швидко. Галогенові конфорки більш результативні, оскільки крім спіралі у них є ще й потужна галогенова лампа. Вона виділяє багато тепла.

Також при підборі вручений панелі дивіться на габарити панелі вручений. Тут все залежить від ваших потреб. Від матеріалів, використовуваних при створенні вручений панелі, буде залежати її вигляд і зручність догляду. Самим недорогим варіантом є емаль. Однак її легко пошкодити або сколоти. Більш практичною буде нержавіюча сталь.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь