Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Срібні браслети - як обрати та де придбати

Срібні браслети давно вже міцно закріпилися і утримують свої позиції в списках трендових ювелірних прикрас. Оригінальні і стильні модні браслети з срібла зараз можна зустріти в колекціях найвідоміших ювелірних будинків. Вони дивують розмаїттям стилів і багатством авторської фантазії майстрів ювелірної справи. Срібні браслети складають гідну конкуренцію ювелірним виробам з інших благородних металів. Браслети з срібла з каменями різних квітів або з вишуканим перлами відмінно доповнюють навіть строгий діловий і витриманий класичний стиль.

Великі і потужні або тонкі і ніжні браслети з срібла покликані підкреслити красу і витонченість ліній жіночої руки. А брутальні срібні браслети строгих чоловічих плетінь, з помітними художніми вставками або каучуком відмінно доповнюють образ сучасного представника сильної статі, що прагне підкреслити свою яскраву індивідуальність. Зворушливі й кумедні дитячі браслети універсальні для будь-якого святкового події і перетворюють дитину в юну леді. Вони вдало доповнюються всілякими підвісками і декоративними елементами у вигляді намистин-Шармів. Такі браслети доречні і для «дорослого» способу - дозволять додати нотку дитячої безпосередності і запалу в будь-який наряд.

Де купити срібний браслет?

Різноманітні по дизайну і доступні за ціною, браслеты с натуральными камнями и серебром можна придбати, перейшовши за посиланням. Наш каталог наповнений виробами тільки найвищої якості і за найвигіднішими цінами.

Браслети з срібла можна об'єднати в кілька груп, кожна з яких має ряд переваг.

  1. Браслети, виготовлені з шовкових ниток і срібних декоративних елементів - це прикраса, яке повинно бути в скриньці у кожної представниці прекрасної статі. Такі браслети дуже практичні і абсолютно універсальні. Вони підходять до будь-якого стилю одягу і доречні в будь-якій ситуації. До спортивного костюму, купальнику, діловому платтю або джинсам - браслети з шовкових ниток будуть відмінним доповненням! Шовкові нитки можуть бути різних кольорів, але найбільшою популярністю користуються червоні. Вважається, що червоний колір має потужну енергетику і здатний захистити свого власника від будь-якого негативного впливу.
  2. М'які і гнучкі браслети з каучуку або шкіри, доповнені срібними деталями, дуже зручні і практичні. Залежно від дизайну срібних деталей і їх розміру, такі браслети можуть бути, як стриманими і лаконічними, так і виразними і ошатними. Потрібний варіант легко знайдеться під будь-який образ і стиль.
  3. Срібні браслети з камінням обов'язково привернуть до себе увагу і зроблять Ваш образ яскравим і ошатним. Кольорові камені, своїми яскравими фарбами піднімуть Вам настрій, а прозорі, безбарвні фіаніти будуть сяяти і блищати усіма своїми гранями на Вашій руці.
  4. На особливу увагу заслуговують срібні браслети з підвісними елементами і шармами. Такі браслети виглядають дуже жіночно і мило. А у браслетів з Шарм є ще одна важлива перевага - Ви можете змінювати Шарми на браслеті, в залежності від способу або настрою, і кожен день Ваше прикраса буде виглядати по новому!
  5. Срібні браслети з золотими пластинами виглядають виключно елегантно. Поєднання двох благородних металів в одній прикрасі підкреслить Ваш бездоганний смак і подарує Вам ще більшу впевненість у своїй красі!
  6. Срібні браслети з маркізітом, здатні оживити будь-який образ і надати йому свіжості і новизни. Такі прикраси - яскраві і помітні. Холодний блиск маркізітов і складна текстура поверхні деталей браслета виглядають незвично і дуже оригінально.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь