Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому варто вибрати насосні станції

Для забезпечення гарної подачі води в приватний будинок або в іншу будівлю важливо вибрати гарну насосну систему. Будь-господар шукає перш за все те обладнання, яке не буде доставляти проблем в процесі експлуатації. Контролювати автоматичний процес не потрібно, а значить звільняється час для інших важливих справ. Фірмові насоси Holmatro є гарантом якості і зручності у використанні.

Офіційний дистриб'ютор в Україні здесь надає послуги з підбору, продажу та обслуговування вибраного обладнання, в тому числі і насосних станцій.

Технічні особливості станцій

Цей комплекс пристроїв призначений для забезпечення самостійного автоматичного водопостачання. У станцію входять наступні компоненти:

  1. насос який викачує воду з колодязя або іншого джерела води;
  2. контроль робочого тиску;
  3. електрокабель підключається до електромережі;
  4. забезпечення потрібного напору;
  5. система яка гарантує автоматичну роботу;
  6. бак для набору запасу води;
  7. заземлення;
  8. підключення до електромережі.

Всі ці компоненти можна підбирати самостійно, але комплексний підбір заощадить час на потрібні розрахунки. Станція спочатку зібрана так, щоб враховувалися всі нюанси, все виглядає компактно врегульовано. Для покупця потрібно тільки підключити насос до електрики.

Переваги насосних станцій

Багато жителів селищ міського типу використовують звичайні садові насоси, якщо джерело води знаходиться недалеко від будинку. Але в чому ж тоді переваги використання насосного агрегату Holmatro? Чому її варто вибрати? На відміну від звичайного насоса станція працює автоматично. Вона передбачає контроль за навантаженнями, нормалізує тиск, відсутня можливість гідроударів. Звичайний насос не може контролювати весь процес роботи самостійно.

Крім того важливий плюс це економія. Зменшується час роботи насоса, так як станція здатна накопичувати десятки літрів води. Часті включення надають навантаження на електромережі та насос. Продовжує роботу навіть при відключенні електрики. Запас води забезпечить весь будинок за потрібне запасом води. Holmatro виробник з всесвітньо відомим ім'ям.

В основі розробки продукції лежать сучасні надійні технології. Сайт Holmatro надає великий вибір продукції, яка підійде під індивідуальні потреби клієнта. Крім того сервісний центр гарантує ремонт і обслуговування купленого устаткування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь