Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Промислові миючі засоби: особливості вибору та плюси застосування

Використання промислових миючих засобів актуальне для підприємств харчової і легкої галузей, комунальних і фермерських господарств. Ця продукція стане в нагоді там, де потрібне щоденне або щотижневе очищення робочих поверхонь і обладнання від серйозних забруднень. Дезінфекція та знезараження, захист і підтримка естетичного зовнішнього вигляду, забезпечення тривалої свіжості - з цими завданнями успішно справляються промислові миючі засоби від відомих виробників, які добре зарекомендували себе. Залежно від цілей застосування підбирається продукція для універсального клінінгу, або для вирішення вузькоспеціалізованих завдань.

Тонкощі вибору: як не помилитися при покупці професійних миючих засобів?

На автомийках і в кондитерських цехах, в підрозділах великих заводських підприємств використовується промислова хімія широкого спектру дії. Велика частина миючих засобів призначена для ліквідації жирних плям та інших складних забруднень. Перш ніж купувати продукцію потрібно зрозуміти, для вирішення яких завдань ви будете її використовувати. Можна звернутися за інформаційною підтримкою до грамотних консультантів, щоб не припуститися помилки. До основних параметрів вибору професійних миючих засобів відносяться:

  1. марка, виробник;
  2. ступінь біорозкладання - не менше 90%;
  3. наявність сертифікатів якості для підтвердження екологічної безпеки;
  4. тип продукції (воски, рідкі засоби);
  5. ефект - надання блиску, усунення забруднень, полірування.

Перед придбанням промислових миючих засобів потрібно переконатися в наявності захисного спецодягу. Він може знадобитися для експлуатації хімічної продукції. Важливо розрахувати обсяг, який буде потрібен для вирішення конкретних завдань, вивчити склад і ознайомитися з особливостями застосування продукції.

Основні переваги

Варто зазначити, що моющие средства оптом промислового призначення мають ряд переваг в порівнянні з побутовою хімією. Вони охоплюють широкий спектр завдань, з якими можуть впоратися, відрізняються економічністю та зручністю застосування, виробляються відповідно до високих стандартів якості. Засоби для професійного клінінгу реалізуються із супутньою документацією за демократичними цінами. Нерідко їх купують великими партіями для додаткової економії, беруть про запас або на кілька об'єктів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь