Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Аугментація губ (збільшення губ) - що треба знати

Аугментація губ (або збільшення) - це ін'єкційна процедура, під час якої проводиться корекція форми та об'єму губ за допомогою філерів.

"Пельмені", "апельсинові часточки" або "качечки" - вся ця різноманітність варіантів давно в минулому. Зараз корекцію губ лікарі проводять настільки акуратно, що навіть рідна мама не зрозуміє, що ти щось собі вколола.

Для початку зазначимо, що корекція губ філерами не завжди пов'язана з їх збільшенням. Так, наприклад, за допомогою даної процедури можна згладити асиметрію, зробити менш помітним шрам на губах або розгладити складочки на їх поверхні. А ще багатьом не подобається, коли куточки губ піднімаються і оголюють ясна. За допомогою філерів такий «оскал» легко коригується. Але найчастіше дівчата приходять на процедуру аугментация губ саме за додатковим обсягом. Що ж потрібно врахувати, перед тим як зважитися на процедуру?

Риси і пропорції обличчя

Губи як з чужого обличчя - таких дівчат ти напевно бачила чимало. По суті, це результат побажань самих панянок, які бажають губи як у Анджеліни Джолі, Скарлетт Йоханссон чи Джесіки Альби. Тому не варто трясти фотографіями зірок Голлівуду перед носом у лікаря. Адже при виборі форми і розміру губ потрібно вивчити близько 15 параметрів обличчя! І тільки тоді ти отримаєш свої губи, а не щось чужорідне.

ПЕРЕВАГИ ПРОЦЕДУРИ

  1. Мала ступінь травматичності
  2. Гарна переносимість пацієнтами
  3. Швидке досягнення результату
  4. Відсутність алергічних реакцій

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРА

Перед процедурою на місце, куди буде вводитися препарат, лікар завдає місцевий анестетик. Потім лікар вводить засіб за допомогою тонкої голки спершу по природному контуру, потім - за ним.

Тривалість процедури - не більше 30-ти хвилин Косметолог сам підбирає препарат і обсяг, виходячи з вашої форми губ і ваших побажань. Для бажаної форми можливо буде потрібно кілька етапів корекції,
якщо в іншого клієнта (вашої подруги, наприклад) з 0,5 ml препарату вийшли пухкі губки відразу, це не означає, що у вас вийде також.

Після процедури: відновний період близько 14 днів набряк може бути наростаючий і нерівномірний неприємні відчуття, можливий свербіж, біль при натисканні синячки, ущільнення і почервоніння. І саме важливо не варто лякатися і оцінювати результат відразу після процедури. Всі ці прояви носять тимчасовий характер!

Як максимально комфортно пройти період збільшення губ?

НЕ накладати макіяж протягом 12 годин після збільшення, категорично забороняється торкатися губами до тварин поки не заживуть точки введення філлера, є ризик занесення інфекції.

Робити процедуру тільки коли ви здорові (без температури і герпесу), не приймати аспірин (і його аналоги), за тиждень до процедури.

В день процедури не пити вранці каву! Уникати сильних фізичних навантажень протягом 2-х тижнів. Можна використовувати засоби від синців, якщо вони з'явилися після процедури.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь