Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати прогулянкову коляску-книжку для дитини?

Дитинка росте. Класична коляска-колиска стає для неї вже небезпечною і просто замалою. Але гуляти дітям треба. Навіть треба ще більше, ніж раніше. Як бути в цій ситуації?

Потрібно купить прогулочную коляску-книжку. Чому саме її? Прочитайте статтю до кінця і дізнаєтеся відповідь.

Що таке прогулянкова коляска?

Прогулянкові коляски - це вироби відкритого типу. У них замість звичайної люльки знаходиться гамак, який і є сидінням. Основна їхня перевага - компактність. Коляску-книжку можна скласти в будь-якому місці і в будь-який час. Вони зручні та носяться в одній руці.

Всі прогулянкові коляски купуються відповідно до сезону. Є літній і зимовий варіант, а також всесезонний. Найменша вага виробу - це 5 кг в літніх варіантах. У зимових варіантах за рахунок коліс вага стає більшою.

Так ось, прогулянкова коляска-книжка - це різновид звичайної прогулянкової коляски. Якщо її порівняти з трансформером, то вона більш зручна в застосуванні. У ній малюк має можливість спати і гуляти. У виробу прекрасне сидіння. Малюк поміщається навіть в об'ємному верхньому одязі. Спинка жорстка, є кілька положень. Дитинка може сидіти або знаходиться в ній напівлежачи.

До речі, якщо вас цікавлять мотоцикл Bambi, то радимо перейти за даним посиланням вже зараз.

Як складається коляска-книжка?

У виробу є механізм складання. З його допомогою спинка і сидіння коляски перетворюються в «книгу». За габаритами вона, в складеному вигляді, нагадує ручну валізу. З нею можна сміливо заходити в громадський транспорт. "Книжка" також прекрасно поміщається в багажник автомобіля.

Коляска складається дуже просто. З боків є важелі. Впираємося ногою в нижній важіль, одночасно підтягуємо важелі вгору. Перед цим вирівнюємо поворотні колеса. Як тільки ви почули клацання, знайте, що виріб складено.

Основні моменти вибору коляски-книжки:

  1. Стійкість. Дуже важливий момент. Навіть при зміщенні центра ваги коляска не має перекидатися. Закономірно, чим менша вага коляски, тим імовірнішим є її падіння. Як бути? Купуємо моделі, де є 4 колеса. Ще краще, якщо це будуть подвійні колеса.
  2. Тканина. Сьогодні вибрати коляску за кольором не складе великих труднощів. Але, а до виду матеріалу радимо поставитися уважно. Нехай це буде обов'язково тканина, яка не пропускає вологу і вітер.
  3. Зручність. Перше і найважливіше правило - це зручність використання коляски для дитинки. Якщо їй буде некомфортно в ній, то гроші «викинуті» на вітер. Що забезпечує зручність? Це жорстка і широка спинка і сидіння.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь