Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кросівки для бігу

Сьогодні взуттєві магазини пропонують безліч моделей жіночих кросівок і чоловічих, які мають різне призначення.

Дані вироби підходять для:

  1. бігу;
  2. заняття фітнесом;
  3. піших прогулянок на кожен день.

Вибрати кросівки на сайті https://www.marathon.ua/uk/men/obuv-men/muzhskiye-krossovki-kedi/ необхідно в залежності від того, для яких цілей ви плануєте їх використовувати. Такий елемент гардеробу є у кожної людини, адже вони зручні, практичні і ніколи не виходять з моди. Сучасна мода диктує свої правила, тому кросівки поєднують зі спортивними штанами, джинсами, спідницями, сукнями, сарафанах. Зараз навіть найніжніше і романтичне плаття успішно доповнюють таким взуттям, і виглядає це цілком гармонійно і стильно.

Як вибрати кросівки для бігу

Про те, що кросівки універсальні вироби, і їх можна одягати під будь-який одяг - знають усі. Підбирають їх в залежності від особистих уподобань, якщо це стосується виключно моди і смаку. Але, як вибрати вироби, щоб вони були максимально комфортними для бігу? Про це дізнаємося далі в статті.

Як і інші види взуття, кросівки краще вибирати в другій половині дня, коли нога буде втомленою і з'явиться набряклість. Так ви точно не прогадаєте з розміром. Якщо купите вранці, то є ймовірність, що при носінні в кінці дня вони вам будуть натирати і викликати дискомфорт.

Більш складно вибрати кросівки в інтернет-магазині. У вас немає можливості взяти кілька пар і порівняти, в яких вам буде зручніше.

Ніколи не купуйте взуття впритул, сподіваючись, що вона розтягнеться. Поки ви будете "ходити" кросівки, він можуть вам віджимати ногу, що в подальшому негативно позначиться на вашому здоров'ї.

Також не варто брати на розмір більше. Вільна взуття може натирати в процесі ходьби, що знову таки призведе до утворень мозолів і натоптишів. Знайдіть золоту середину - кросівки повинні бути максимально комфортними особливо, якщо ви їх купуєте для бігу.

Якщо не виходить вибрати ідеальний розмір, то спробуйте надіти іншу модель, можливо та, яка вам не підійшла, просто не підходить.

Не забувайте про якість. Взуття має бути не лише комфортною, але і якісною. На виробах не повинні бути помітні сліди клею, плями, нерівні шви і стирчать нитки. Хороша фабрична взуття не повинна мати таких дефектів, тому якщо ви зіткнулися з таким взуттям, то швидше за все її виробляє цех, яка не дотримується ніяких стандартів.

Не варто економити на якості, адже у вас є ризик завдати шкоди своєму здоров'ю, при носінні неякісного взуття.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь