Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Сумка для ноутбука: чим керуватися при виборі

Якщо вам доводиться часто брати з собою ноутбук, слід задуматися про придбання сумки під пристрій. Це практично і допоможе уникнути пошкоджень. Як вибрати сумку для ноутбука, читайте в нашій статті.

Як визначити розмір сумки?

Перше, що слід враховувати, це розмір техніки. Діагональ стандартних ноутбуків варіюється від 13 до 15 дюймів. У сумці повинен бути «запас» місця, щоб була можливість покласти зарядний, комп'ютерну мишу і особисті речі.

Типи сумок для ноутбуків

Стандартна (класична) сумка

Модель сумка под ноутбук поширена і завжди актуальна. У стандартну комплектацію входять дві ручки: коротка і довга (щоб можна було носити в руці або на плечі). Крім основного відділення під комп'ютер, у класичній моделі зазвичай є бічні кишені для особистих речей, гарнітури і зарядного.

Портфель

Виглядає престижно, стильно і лаконічно, добре підходить діловим людям, яким ноутбук потрібен для вирішення робочих питань. У портфеля короткі ручки і додатковий довгий ремінь. Магазини сумок Empirebags пропонують строгі і стильні відтінки (може бути, коричневого, синього, сірого або чорного кольору).

Кейс

Варіант з жорстким корпусом зовні і м'якою обшивкою всередині для захисту від можливих пошкоджень: ударів, пилу, вологи і т.д. Є як строгі моделі, так і яскраві дизайнерські. Довгий час зберігає презентабельний вигляд.

Рюкзак

Варіант, який рівномірно розподіляє навантаження на тіло, тому буде хороший в подорож, а також для студентів. Крім відділення для ноутбука, в рюкзаку є ще мінімум одне досить містке відділення для гарнітури з зарядним, і інших особистих предметів.

Чохол або папка

Складаються з одного відділення без кишень і ручок. Захистити від дощу і механічних пошкоджень чохол або папка не можуть, зате вони недорогі і легкі.

Матеріал сумок для ноутбуків

Натуральна шкіра

Шкіряні сумки коштують недешево, вимагають дбайливого догляду за поверхнею шкіри, зате виглядають ефектно. Допомагають ноутбуку не перегріватися влітку, добре захищають від впливу опадів.

Шкірозамінник

Варто бути уважними перед покупкою виробів з шкірозамінника: неякісний матеріал або пошив призведе до того, що сумка швидко прийде в непридатність. Хороший шкірозамінник виглядає привабливо, коштує недорого, за ними не потрібен особливий догляд.

Поліестер

Практичний варіант, який може прослужити довго. Синтетичний матеріал легкий, міцний і еластичний.

Недоліки: колір поліестеру потьмяніє через якийсь час, а також з цим матеріалом варто бути обережним: він легко запалюється.

Твердий пластик

Лідер по захисту пристрою від пошкоджень: пом'якшує удари за рахунок своєї еластичності і міцності. Може використовуватися досить довго без зовнішніх змін. Недолік: сумка із пластику зазвичай досить важка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь