Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Італійські кавомашини DeLonghi та їх переваги

Promotion

Кавомашини DeLonghi відомі на увесь світ своєю якістю та функціональністю. Їх обирають ті, хто не уявляє початок нового дня без філіжанки ароматної кави.

Історія виробника кавомашин DeLonghi

Історія DeLonghiНа сьогодні, компанія DeLonghi є власником таких брендів: Kenwood Appliance, Ariete, Elba, Supercalor, Climaveneta, Simac, Clever, Superclima, Radel, Vetrella, Ariagel. Її вироби можна побачити практично в кожній італійській оселі. З самого заснування сімейної майстерні, побутова техніка компанії була справжнім еталоном якості. Історія цього невеличкого сімейного бізнесу почалась із відкриття майстерні в містечку Тревізо.

DeLonghi – італійська компанія, заснована в 1902 р. На той час, це була невеличка майстерня, яка виробляла кліматичні та побутові прилади. Вона здобула славу, як один із найбільших виробників якісної техніки того часу. Щороку, компанія нарощувала виробництво, поповнюючи асортимент новими виробами, та збільшуючи штат працівників.

Девізом виробника стало гасло «Щодня краще», що стимулювало їх на нові досягнення та самовдосконалення. В 90-х роках філіали DeLonghi були відкриті в багатьох країнах світу. Саме в цей час стали вироблятись перші кавомашини, які швидко завоювали прихильність багатьох любителів кави.

Види кавомашин DeLonghi

Види DeLonghiПри виробництві кавомашин компанія DeLonghi застосовує технологію CRF. Ця абревіатура розшифровується як «Компактність, Надійність, Свіжість». У продажі представлений великий вибір моделей, які поділяються на три групи:

  1. Кавоварки з механічною помпою – вони прості в управлінні, невеликі за розміром, та заварюють тільки мелену каву. На таких моделях готується Еспресо, Американо, Капучино, Лате;
  2. Капсульні кавомашини – працюють на кавових капсулах. Такі напівфабрикати довго зберігаються, не втрачаючи своїх якостей;
  3. Зернові кавоварки із вбудованою кавомолкою – в агрегатах є можливість контролювати розмір помелу, міцність приготованого напою. В кожній моделі є об’ємний резервуар для води, а в деяких і місткість для молока. Вони працюють в автоматичному або напівавтоматичному режимі.

Кожен із модельних рядів відрізняється набором функцій та габаритами.

Чому кавомашини DeLonghi вважають найкращими

Серед багатьох моделей кавомашин, вважаються найкращими DeLonghi. Вони дають змогу приготувати смачні кавові напої, з насиченим смаком та ароматом.

Переваги кавомашин DeLonghi:

  1. Переваги DeLonghiПріоритетний продукт бренду – основним напрямом роботи компанії є виробництво кавомашин, що являється гарантією якості;
  2. Надійність – кавоварки мають довгий термін служби;
  3. Продуманий та сучасний дизайн – елегантні та компактні пристрої стануть окрасою кухні чи комерційного закладу;
  4. Наявність аксесуарів для обслуговування агрегатів – для догляду за кавомашиною необхідно мати під руками засоби для очищення деталей від накипу. В продажі є всі необхідні засоби для технічного обслуговування DeLonghi;
  5. Простота в управлінні – дисплей на корпусі кавоварок дозволяє вибирати потрібні функції, контролювати помел зерен, та міцність кави.

Автоматичні пристрої DeLonghi – найкращі помічники, коли необхідно приготувати смачну каву, капучино з пишною пінкою чи молоком. Маючи в розпорядженні кавомашину цього бренду можна щодня насолоджуватись ідеальним смаком кави без зайвих зусиль, витрачених на її приготування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь