Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому HP ProLiant є лідерами на ринку серверів?

Щоб підприємство працювало стабільно і максимально мобільно, потрібно забезпечити співробітників найкращим обладнанням, що допомагає здійснювати операції швидко і якісно. У цьому випадку варто звернути увагу на моделі серверів компанії Hewlett Packard Enterprise, яка виробляє високопродуктивні інноваційні пристрої. В основі, яких включені тільки новітні розробки у сфері високих технологій. Дані розробки дозволяють забезпечити флагманські параметри обчислювальній потужності, безперебійність роботи та хороші набори функцій. Детальніше про особливості серверів HP ProLiant буде розказано далі.

Переваги обладнання

HP ProLiant серверы в HWF, які відповідають всім сучасним параметрам, необхідним для роботи з великими обсягами даних. Вони демонструють найвищі показники продуктивності, працюють надійно. При цьому є різні варіанти конфігурації, що дозволяють підібрати для певних цілей оптимальний варіант, який вдало буде поєднувати функції необхідні для вирішення завдань підприємства. При цьому ціна на обладнання встановлюється прийнятна.

Плюсом пристроїв є здатність стабільно працювати навіть при великих навантаженнях, отримати таку працездатність допомагає використання інноваційних потужних процесорів AMD Opteron і Intel Xeon.

Крім того, виділяється продукція HP Proliant своєю надійністю, що особливо важливо для безперервної роботи. Варто зазначити, що готовые сервера HP можуть працювати довгий час, завдяки можливості проведення технічного обслуговування без їх вимкнення. Це можна сказати про всі пристрої компанії, вони створювалися з урахуванням високих вимог підприємств до надійності.

Що дає їх використання?

Сервери давно визнані, вони довгий час займають лідируючі позиції серед представлених на ринку подібних пристроїв. Підходять для малого і середнього бізнесу.

Сервер може допомогти підвищити ефективність роботи, шляхом автоматизації робочих процесів, збільшити продуктивні та енергоефективні параметри, розширити управлінські, адміністративні та моніторингові функції. Також вони відрізняються гарною масштабованістю, з ними легко працювати та обслуговування не займає багато часу. Завдяки модульній конструкції, проводити розгортання та масштабування буде нескладно. Інтерфейс, який вбудований і створений інтуїтивно зрозумілим, дає можливість проводити якісне управління з будь-якого комп'ютера.

Сервери HP ProLiant також створюють надійний захист персональних даних, відповідаючи найостаннішим вимогам до безпеки. Компактність серверів дає можливість встановлювати та ефективно їх використовувати навіть у невеликих приміщеннях.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь