Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тренди біжутерії сезону 2020-2021

На перший погляд новий модний сезон не показав нічого нового і революційного в області біжутерії. Але з урахуванням інших моделей одягу, зачісок, правил носіння однакові прикраси виглядають від сезону до сезону по-різному. Масштабним вважаю тренд на прикраси для чоловіків. На показах чоловіки демонструють сережки, ланцюги і навіть намиста.

Не можна недооцінювати значення біжутерії в гардеробі, тому що сережки, кольє можуть коригувати пропорції особи, подовжувати шию. Золото прикрасить дівчину з теплим кольором шкіри, срібло змусить сяяти холодну шкіру. За допомогою прикрас можна розставити акценти в тих місцях, на які потрібно перенести увагу.

Наприклад, якщо груди - гордість фігури, то привернути до них увагу можна кольє, медальйоном або брошкою. Або придбати круті сучасні етнічні намиста за посиланням.

Кольє і сережки з перлів

Кілька останніх сезонів перли міксувати в біжутерії з металом, але в цьому сезоні прикраси виконані строго з перлинних намистин правильної форми, гра допускається тільки з їх розмірами.

Сережки, Каффа, ланцюги, браслети, персні

Це ті прикраси, без яких не можливо уявити сучасний стильний образ. Кожен тут може знайти щось цікаве для себе.

Отже перший тренд на сьогоднішній день, він з попереднього сезону, це великий ланцюг. Він може бути трохи крупніше, трохи тонше, золотим, срібним. Все залежить від вашого конкретного образу. Особливо красиво такі ланцюги виглядають з відкритою зоною декольте, або з жакетом або з класичним піджаком. Не важливо який у вас буде нижній шар, футболка, або топ, або відкрите декольте. Великий ланцюг повинен бути одним, тобто в образу не нашарування ланцюгів, що не багатошаровість. Це саме одна ланцюг у вашому образі, як акцент.

Якщо ж ви берете тонкий ланцюжок, то тут вже має бути їх більше. Вони можуть бути багатошаровими, вони можуть бути в різних кількостях, вони можуть бути з підвісками, різного кольору і т.д.

Номер два, це браслети. Один масивний браслет у вигляді ланцюга або безліч тонких браслетів. Вони можуть бути золотисті або срібні. І якщо є довгий рукав, то браслети одягаємо поверх рукава.

Третій тренд в прикрасах, це асиметричні сережки. Це сережки у яких є єдині форми, які виконані в одному єдиному дизайні, але при цьому одна сережка велика, інша маленька.

Так само наприклад: обидві сережки виконані в формі колечка, а підвіски на них різні. Може бути тільки одна сережка, інший може не бути в вусі.

Четвертий, це сережки-кільця і ​​півкільця. Кільця можуть бути товстими, такими досить пухкими, роздутими. Вони можуть бути об'ємними, досить масивними. Півкільця так само актуальні. Все це прийшло до нас з 90-х.

П'ятий тренд, це Кафи для вух. Кафи підійдуть тим, хто не хоче проколювати вуха. Вони можуть бути як маленькі такі мінімалістичні, мініатюрні на кожен день, так і абсолютно величезні.

Шостий тренд, це масивні сережки. Ось уже кілька років, цей тренд залишається з нами. Це може бути масивний перли, це можуть бути сережки з каменів, це можуть бути абсолютно будь-які сережки, головне великої форми.

Сьомий тренд, це перли. Мова йде не про звичайний, а про необроблений перли. Це коли перлинки, різної форми, нестандартної круглої форми.

Вісім, це персні та об'ємні кільця. Якщо ви хочете зробити класний акцент в образі, внести різноманітність, якусь яскраву деталь, то спробуйте персні. Вони можуть бути з каменями, вони можуть бути кольорові, можуть бути з металу, можуть бути як змійка, закручені, може бути все що завгодно.

Ну і нарешті дев'ятий. Це браслети на ногу (anklet). Зокрема найкраще підійдуть невеликі ланцюжки на ногу або анклети з черепашок. Дуже красиво виглядає в літніх образах, тим більше з якоюсь легкою жіночною взуттям, з легкими жіночними нарядами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь