Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Лотки пластикові для метизів

Зберігання метизів вимагає наявності контейнерів. Ще кілька років тому для цієї мети використовували дерев'яні або металеві конструкції. Сьогодні власники магазинів, гаражів та складських приміщень купують пластикові лотки з необмеженим терміном експлуатації. Продукція привертає увагу універсальністю і загальнодоступною вартістю. Купити лотки для метизов в https://mpr.in.ua/ можна за посиланням.

У вільному продажу зустрічаються ємності з різноманітними типорозмірами. Багатофункціональні лотки пластикові для метизів відрізняються по глибині, висоті і ширині. Перераховані параметри потрібно враховувати при виборі товару.

Призначення пластикових лотків

Пластикові лотки підходять для будь-яких дрібних предметів. У більшості випадків пластикові ємності замовляють, щоб розмістити певні набори дрібних деталей:

  1. шурупів;
  2. цвяхів;
  3. болтів;
  4. гайок.

Рідше в лотки складають анкери, дюбелі, шпильки, рибальські приманки і розвідні шплінти. Ємності використовують, якщо потрібно зібрати розсипалися предмети під час прибирання приміщення.

Головні переваги пластикових лотків для метизів

Пластикові лотки для метизів, які продаються в інтернет-магазині https://mpr.in.ua/, не становлять небезпеки. Конструкціями користуються навіть алергіки. Місткі ящики значно спрощують і прискорюють процес пошуку дрібних предметів. В лотках передбачені власники ярликів, які дозволяють наносити розмітку.

Ви зможете зробити напис на папері яскравим маркером. Додатково ящики оснащуються виступами для прикріплення до стелажів або навісним планок.

До переваг пластикових лотків від компанії mpr.in.уа споживачі відносять:

  1. незначну вагу;
  2. наявність ребер жорсткості;
  3. відсутність виступаючих елементів;
  4. простоту транспортування.

Ємності не бояться високої вологості, яка характерна для багатьох складських об'єктів. Власникові не доведеться постійно боротися з грибками і цвіллю. Всі виявлені забруднення легко видаляються за допомогою поролоновою губки або ганчірки.

Пластикові лотки для метизів дозволено зберігати в неопалюваних приміщеннях. Навіть сильний мороз не здатний пошкодити ємність. Матеріал зберігає початкову міцність протягом усього періоду експлуатації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь