Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Національна збірна України з футболу найняла спеціаліста з коронавірусу

26 серпня національна збірна України з футболу у Харкові почала підготовку до матчів Ліги націй проти команд із Швейцарії (3 вересня) та Іспанії (6 вересня).

Незважаючи на пандемію коронавірусу, УЄФА прийняв рішення не скасовувати ігри Ліги націй, проте дав вказівку національним асоціаціям ретельно та з відповідальністю підійти до тестування футболістів напередодні матчів, після того як вони прибудуть до розташувань своїх збірних.

У зв'язку з цим, як стало відомо Meta-ratings.com.ua, УЄФА зобов'язав в штаб національних збірних ввести окремого лікаря-співробітника по епідеміології коронавіруса. Також всім збірним рекомендовано протестувати футболістів і персонал на Covid-19 тричі за час зборів - за 14 днів до матчу, за 10 днів до гри і за один день до старту гри команди.

Нагадаємо, що у серпні півзахисник луганської Зорі Дмитро Іванисеня здав тест на COVID-19 та отримав позитивний результат. Про це повідомила прес-служба клубу у серпні. Гравця одразу госпіталізували та почали лікування.

Після виявлення коронавірусу в Іванисені, було прийнято рішення зупинити тренувальний процес. Команду відправили на самоізоляцію. Гравці і тренерський штаб після цього пройшли ще одне ПЛР-тестування. Зауважимо, що воно не виявило інших випадків інфекції в команді.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь