Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Характеристики смартфона Realme C2

Realme C2 - це найдоступніший телефон компанії, який пропонує безліч привабливих функцій за низькою ціною. Телефон має дисплей з каплевидним вирізом, дизайн з обробкою у вигляді діамантового огранювання, процесор Helio P22, ОС Android Pie і велику батарею, ємністю 4000 mah. У нашому огляді ви дізнаєтеся, чи є телефон гідним наступником Realme C1 і чи відповідає його ціна заявленим функціям.

Дизайн Realme C2

Варто зазначити, що Realme C2 виглядає досить добре, для своєї бюджетної ціни. Оздоблення задній панелі була змінено з глянсового - у C1, на матове. Задня панель смартфона зроблена з пластику, з мікровізерунками на ній, які дуже приємні на дотик. Дизайн у вигляді діамантового огранювання, який був популярним для Realme в минулому, повертається з більш вираженим малюнком, на задню панель Realme C2. Телефон пропонується в діамантово-синьому і діамантово-чорному кольорах.

Однією з переваг наявності текстурованої матової обробки, на задній панелі, є той факт, що вона менше брудниться і дряпається. На Realme C2 немає датчика відбитків пальців, тому вам доведеться використовувати Face unlock або пароль, для розблокування пристрою. Кнопка живлення знаходиться на правій стороні, а кнопки регулювання гучності і слот sim-карти - на лівій стороні смартфона. Кнопки мають гарне розташування і легко доступні. Слот призначений для двох карт nano SIM і карти microSD. У нижній частині знаходиться 3,5 мм роз'єм для навушників, порт microUSB, решітка динаміка і мікрофони.

Дисплей Realme C2

Цей смартфон має 6,1-дюймовий дисплей, з роздільною здатністю HD + і більш тонкими рамками, в порівнянні з його попередником. Широкий виріз в стилі iPhone X на Realme C1, був зменшений на Realme C2. Внизу є досить широке підборіддя, але це очікувано в даному ціновому сегменті.

Дисплей пропонує відмінну передачу кольору. Проте, він має деякі серйозні проблеми з відображенням. Він не забезпечує хорошу різкість, легко можна помітити пікселізаці. текстів і нерівності при перегляді відео, навіть з роздільною здатністю 720p. Крім цього, у нього середні кути огляду і рівні яскравості, що робить дисплей досить тьмяним. У вас не буде проблем, дивлячись на дисплей в приміщенні, але вони у вас з'являться, під яскравим сонячним світлом.

Продуктивність Realme C2

Смартфон оснащений 8-ми ядерним процесором MediaTek Helio P22, який заснований на 12-нм технологічному процесі.  Завдяки більш швидкому процесору MediaTek, Realme C2 помітно підвищив продуктивність, в порівнянні зі своїм попередником.

Програмне забезпечення

Realme C2 є одним з найдешевших телефонів, який працює, на Android Pie, що приємно бачити. Проте, призначений для користувача інтерфейс ColorOS 6 містить багато встановлених додатків. Їх можна видалити, якщо вам потрібен більш чистий інтерфейс. Не можна заперечувати, що ColorOS 6 все ще захаращений, але у нього є і деякі переваги.

Face unlock - це єдина біометрична опція, доступна для розблокування пристрою і вона вражаюче швидка. Розблокування телефону відбувається швидко і при яскравому і при середньому освітленні.

Камери Realme C2

Що стосується камер, то бюджетний Realme C2 має подвійну задню камеру. Вона включає 13-ти мегапіксельний первинний датчик, поряд з 2-х мегапіксельним вторинним датчиком глибини. На передній панелі знаходиться 5-ти мегапіксельна камера, яка залишилася такою ж самою, як на Realme C1. Realme C2 не поставляється з підтримкою режиму Nightscape, але він отримав підвищення кольоровості, що збільшує насиченість і контрастність фотографій.

Смартфон підтримує уповільнене відео, зі швидкістю 80 кадрів в секунду, при роздільній здатності 480p, що не звучить вражаюче, але тим не менше - це рідкість для бюджетного смартфона. Від цього смартфона ви не можете очікувати приголомшливої ​​якості знімків. При денному світлі, задня камера пропонує чисті і привабливі фотографії, з глибокими і яскравими кольорами, особливо з включеним посиленням кольоровості.

Realme C2 в значній мірі, пропонує всебічні можливості, за ціною початкового рівня. Цей смартфон добре підійде, в якості першого телефону або в якості додаткового пристрою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь