Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір воріт для гаража

Вибір воріт для гаража визначається кліматичними умовами, місцем розташування гаража, наявністю додаткової охорони, бюджетом та іншими факторами. Щоб купити гаражні ворота потрібно вибрати один з чотирьох видів, а для бажано ознайомитися з їх перевагами і недоліками.

Підйомно-секційні ворота являють собою збірку з металевих панелей з з'єднанням на петлях, яка переміщається по напрямних, закріпленим на передній стіні і стелі гаража. Плюсами даного типу є економія місця, надійність, непогана теплоізоляція і універсальність, а до мінусів можна віднести недостатню стійкість до злому.

Ролетні або рулонні гаражні ворота складаються з вузьких сталевих або алюмінієвих смуг, скріплених в загальне полотно, яке в процесі відкриття намотується на вал, розміщений в коробчатому корпусі над отвором. В якості переваг цього типу воріт зазвичай називають компактність, простий монтаж, відмінний зовнішній вигляд і довговічність, а до недоліків відносять слабку стійкість до злому і погані теплоізоляційні властивості.

Підйомно-поворотні ворота - це цілісна площина розміром в гаражний отвір, яка переміщається приводом і в відкритому стані розміщується під стелею паралельно йому. Цей тип воріт непогано захистить від спроб злому. При використанні в північних регіонах можна додатково утеплювати стулку, проте збільшився вага конструкції потребують наявності противаг і більш потужного приводу. Обрати ворота для гаража можна на сайті https://stankor.com.ua/category_product/garage_gate/.

Орні двостулкові ворота, що відкриваються всередину або назовні, найкраще підійдуть для збереження тепла в гаражі, обійдуться дешевше інших різновидів воріт, але з часом схильні до провисання стулок і вимагають наявності місця для переміщення стулок перед гаражем або всередині його.

Секційні гаражні ворота, хоч і не новина, але ця модель гаражних воріт не перестає дивувати своєю надійністю, зручністю, стійкістю до погодних умов і збереженням потрібної температури.

Нові моделі секційних гаражних воріт, розроблені фахівцями, які врахували всі нюанси попередніх моделей, здивують вас удосконаленням бічних конструкцій і нижньої кромки полотна. Встановлено утеплювач, який усуває дефект «містка холоду», а також підтримує потрібну температуру і вологість в гаражі, що сприяє збереженню майна та усунення корозії і цвілі.

Розробники усунули дефект падаючих воріт, тепер при збої механічної частини воріт вони просто зупиняються в одному положенні. Одне з нововведень в техніці безпеки - коли в будинку немає електрики, власник все одно зможе без труднощів потрапити в гараж, так як фахівці оснастили нові моделі системою дублюючого автозакритія.

Ворота оснащені спеціальними датчиками, які не дадуть їм закритися, якщо в отворі є сторонній предмет, який не дозволяє закрити гаражні ворота. Ціна секційних гаражних воріт вас приємно здивує, всю детальну інформацію ви можете дізнатися на нашому сайті, там ви можете зробити замовлення на наш товар, що заощадить ваш дорогоцінний час. Також ви можете переглянути та замовити відкатні ворота, ціна яких також є комфортною для наших покупців.

Ми намагаємося вдосконалити для вас нашу продукцію і поставляти вам тільки якісний товар, так як наша компанія є лідером серед продажів воріт і комплектуючих до них за прийнятною ціною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь