Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

IoT-платформа для бізнесу від Київстар: що пропонує оператор

З кожним роком IoT пристроїв, які використовують мобільний інтернет в своїй роботі, стає все більше. У багатьох з них встановлена SIM-карта мобільного оператора, за допомогою якої здійснюється вихід в мережу з будь-якої точки, де є необхідне покриття. При невеликій кількості таких пристроїв ними цілком можна керувати вручну, відстежуючи і аналізуючи показники кожного. Але коли їх стає кілька десятків або сотень, зробити все руками навіть декількох фахівців вже нереально.

Спеціально для таких проектів національний оператор Київстар впровадив онлайн-центр управління IoT, до якого можуть підключитися всі бізнес-клієнти компанії. Дізнайтеся в нашому матеріалі, який функціонал пропонує платформа.

Зручний особистий кабінет онлайн

Центр управління IoT - це фактично особистий кабінет користувача (детальніше про тарифи та послуги Київстар тут: https://simtarif.com.ua/kyivstar/sistema-moj-kievstar.html), де відображаються всі доступні IoT девайси. З його допомогою можна дистанційно в режимі реального часу управляти:

  1. витратами на зв'язок;
  2. тарифами та послугами за кожним окремим номером;
  3. М2М (Machine-to-Machine) взаємодіями.

В особистому кабінеті ви отримаєте детальну аналітику за всіма встановленими SIM-картками і при необхідності швидко змініть параметри їх роботи. Також тут можна налаштовувати різні автоматизовані сценарії роботи SIM-карт, ефективні в конкретному пристрої. Крім цього, платформа дозволяє віддалено стежити за обсягом і частотою передачі даних в мережу.

Максимальний захист даних

Експерти Київстар відзначають, сучасні SIM-карти компанії мають надійний захист від перехоплення даних і іншого виду шахрайства. В особистому кабінеті можна прив'язати «сімку» до конкретного пристрою, щоб виключити її використання в інших гаджетах.

Плюс до всього, передача даних відбувається через власні мережі мобільного оператора, а це значить, що до інформації не отримують доступ треті компанії. Навіть банківські POS-термінали працюють в такому форматі, а це значить, що наявної захисту цілком достатньо для проведення фінансових операцій.

Вигідні тарифи і зручна оплата

Для бізнес-абонентів, які створюють власну інфраструктуру на основі IoT пристроїв, компанія Київстар передбачила п'ять тарифних пропозицій, в яких є використання платформи для управління IoT:

  1. IoT20 і IoT35 - мінімальні тарифи з оплатою за все 20 і 35 грн в місяць. В рамках першого доступно 150 Мб інтернету, 20 хвилин голосових викликів і 20 СМС. У другому тарифі послуг в два рази більше: 350 МБ, 50 хвилин і 50 СМС.
  2. IoT55, IoT100 і IoT450 - тарифи з доступним об'ємом інтернету 1500, 5000 і 50 000 Мб на місяць відповідно. Плата за тариф проводиться згідно його назві: 55, 100 і 450 грн. При цьому всюди передбачено 100 хвилин на голосовий трафік і 100 СМС.

Другий тип тарифів більш вигідний для пристроїв, які генерують великий обсяг даних. У разі перевищення доступного в тарифі ліміту додаткові 500 Мб можна отримати всього за 10 грн. У перших двох тарифах за 10 грн дається тільки 20 Мб.

Вибирайте оптимальні умови і підключайтеся до центру управління IoT-пристроїв від Київстар!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь