Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Димарі з нержавіючої сталі

Димарі з нержавіючої сталі підходять для розміщення всередині або зовні приміщення. Технологія сендвіча - це дві металеві труби різного діаметру, вкладені одна в одну за рахунок розтруба. Між двома елементами конструкції, розташований негорючий утеплювач, який регулює ступінь нагрівання обох труб.

Особливості виготовлення та експлуатації

Внутрішні труби виготовляються зі сталі товщиною 0,5 мм; 1 мм; і поділяються на два види паливної системи aisi 304 газова (коаксіальна) і aisi 430 твердопаливна. Обрати та замовити трубу можна тут: https://fabrikazig.com/katalog-produkcii/. Для захисту від атмосферних опадів в якості зовнішньої труби застосовується сталь 430 і оцинкована.

Aisi 430 - заборонено використовувати як димоходи для газових котлів !!!

Основні переваги використання:

  1. 304 (газова) - пластичний матеріал, за допомогою його можна створювати найрізноманітніші конструкції. Постійна температура впливу - 600С;
  2. 430 (твердопаливна) - більш складний для обробки. При цьому, його температурний режим досягає 850С.

Перший тип 304 використовується для коаксіальних (газових) систем, затребувана через кислотостойкости до різних середовищ. 430 сталь більш поширена і застосовується в різних сферах опалювального обладнання на твердому паливі.

Наша компанія спеціалізується на продажу пічного обладнання, працює від заводу і готова надати клієнтам димохід будь-якої конфігурації і складності.

Технологія TIG

Для міцного скріплення всіх компонентів і швів, в димоході застосований спосіб TIG. Це дугова зварка в інертному газі. За допомогою неї, можна створити міцні шви і конструкції, що відрізняються високими показниками стійкості перед впливом температур і впливу навколишнього середовища.

Це означає, що при зварюванні структура металу не змінюється і залишається в тому ж вигляді, що і до процедури обробки. Переваги даного методу:

  1. Можливість зварювання тонколистового металу, необхідного димоходу;
  2. З'єднання навіть різнорідних матеріалів;
  3. Зварювання деталей з кольорових металів та їх сплавів
  4. Технологія виконується за допомогою сучасного обладнання та інструментів, забезпечуючи високу якість з'єднань в димоходах.

Для чого необхідний димар?

Димарі сендвічі є невід'ємною частиною пічного обладнання. Для печі димохід виконує роль відведення згорілих газів і забезпечує природну тягу. Жодна опалювальна система не здатна працювати без димоходу.

Ціни на димар з нержавіючої сталі сендвіч можна дізнатися на нашому сайті, а також отримати консультацію у фахівця. Купити якісний елемент опалювальної системи, не переплачуючи додатково в магазині fabrikazig.com. Звернувшись до нас, Ви можете замовити димоходи будь-яких розмірів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь