Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір вхідних дверей

Коли виникає необхідність у покупці і заміні вхідних дверей, більшість господарів приватних будинків або квартир звертають увагу тільки на два критерії - вартість і естетичне оформлення.

Це дійсно важливі показники, але вони не можуть бути вирішальними, коли мова йде про вибір конструкції, не тільки прикрашає, але і захищає житло від сторонніх. Тому більш важливий критерій - міцність і надійність. Вони залежать від матеріалу виробництва, якості замкового механізму і інших показників.

Професійний магазин дверей в Україні завжди допоможе підібрати підходящий варіант - придбати входные двери от поставщика можна за посиланням. Сучасні конструкції діляться на кілька різновидів, залежно від різних критеріїв. Наприклад, за способом відкривання двері бувають орними і розсувними. У приватних будинках і квартирах більш поширені перші. Вони виглядають зручніше і практичніше, можуть відкриватися як назовні, так і всередину.

Зовнішній вигляд і безпека - важливі параметри вибору

Для кожного покупця важливі естетичні характеристики обраній двері. Залежно від форми, конструкції бувають стандартними прямокутними, класичними у вигляді арки (з верхньою частиною у формі півкола), або арочними з глухою фрамугою, де верхня частина не відкривається, а сам виріб має прямокутну форму. Такі моделі встановлюються в дуже високих отворах, де не можна монтувати стандартний варіант.

Крім якості полотна, рівень його надійності і безпеки визначають дверні петлі. Вони бувають прихованими і зовнішніми. Перший варіант більш зручний в силу того, що його конструкція прихована, і його неможливо спиляти. А саме такий спосіб найчастіше вибирають зловмисники, щоб потрапити в квартиру. Зараз двері практично ніколи не вибивають, є інші варіанти розтину.

Надійність замку завжди має значення

Залежно від типу кріплення, замки бувають накладними та різьбленими. При цьому, існує кілька типів, призначених для різних видів матеріалів. Нерідко виробники використовують оригінальні замки для кожної окремої моделі дверей. Це доцільно, адже універсальні варіанти не можна вважати особливо надійними.

Часто фахівці рекомендують встановлювати два замки різної конструкції. Так, можна убезпечити себе відразу від обох типів грабіжників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь