Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо брючний костюм

Ви здивуєтеся, наскільки універсальна річ - брючний костюм. Адже за фактом отримуємо дві речі: брюки і піджак. І безліч різних варіантів їх носіння.

Тому раджу на покупку цього засобу не економити, а й за сумнівну якість не переплачувати. Ставлю перед собою завдання допомогти вам вибрати ідеальний костюм, який прослужить не один сезон.

Для вибору комплекту «поза часом» визначаємося з піджаком. Обрати та купить костюм женский ви можете за посиланням.

Оверсайз в тренді вже багато років і навряд чи буде здавати позиції. Вибираючи вільну модель прикиньте, чи зможете ви надіти під піджак светр або худі. Якщо так, значить все відмінно.

Довжина виробу не повинна закінчуватися на найширшій частині стегон (щоб візуально їх не обтяжувати). Гарна довжина рукава повинна бути по кісточку на великому пальці руки.

При покупці приталеного піджака важливо вибрати правильну довжину. Короткі моделі в такому фасон можуть виглядати куцими. І відчувайте різницю між виробом, що звужується до талії, і обтягуючим.

Подовжені приталені моделі з поясом. Виглядають цікаво і дозволяють носити себе як з ременем, так і без.

Вкорочений піджак. Тренд минулого року, досить свіжий, і тому багатьох лякає (як попало). Такі моделі відмінно підійдуть дівчатам невисокого зросту, тому що вирівняють пропорції тіла і витягнуть силует. Носити з брюками із завищеною талією.

Колір. Якщо костюм у вас перший, то раджу вибирати максимально легко комбіновані кольори: сірий, бежевий, коричневий, природні «приглушені» відтінки. А ось чорний підступний, його буде складно поєднувати з деякими літніми сукнями.

Костюм з класичним принтом (клітка, смужка, гусяча лапка) ніколи не вийде з моди.

Тепер вибираємо костюмні брюки. Як і у випадку з жакетами, варіантів маса, в моді і правда практично всі.

При виборі своїх ідеальних брюк в чергу виходите з призначення костюма. Чи будете ви в ньому ходити в офіс з дрес-кодом, або купуєте для неформальних виходів.

На літо відмінним рішенням стане костюм з шортами-бермудами або брюками кюлотами, вони не втрачають своєї актуальності вже не перший сезон і перейшли в розділ вічної класики. Правда вони можуть зовні порушувати пропорції тіла, тому носити їх раджу з взуттям на підборах.

Широкі і довгі штани - тренд осінньо-зимового сезону, який і зовсім можна носити завжди. А ось брюки із завищеною талією роблять вас візуально вище.

Класичні костюмні слакси зі стрілками візуально зроблять ногу стрункішою. Головне не вибирати моделі в обтяжку.

Пам'ятайте, що в костюмі вам потрібно буде не тільки стояти, тому під час примірки брюк обов'язково присядьте і оціните ступінь комфорту.

Важливою деталлю є наявність підкладки. Віддайте перевагу піджаків з гладким тканинним підкладів. Він не стане утворювати додаткових складок на підчепити під піджак блузі або сорочці.

На теплу пору року вибирайте хвилясті тканини з поєднання віскози з поліестером. Відмінним рішенням в спеку стане костюм з льону. Для прохолодної пори знадобиться костюм з шерстю в складі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь