Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яку країну відвідати, щоб закохатися в подорожі? Виберіть кращий напрямок для своєї першої закордонної поїздки.

Перша поїздка за кордон - подія повна очікування, страхів і хвилювання. Це перший крок в нову захоплюючу главу життя. А для когось і зовсім, початок нового життя. Часто наважиться на першу подорож буває дуже непросто. І обов'язково потрібно.

Щоб ваша перша поїздка пройшла гладко і запам'яталася на все життя, ми підготували для вас список країн, де недосвідченому мандрівнику буде комфортно.

Топ-5 країн для першої подорожі:

1. Польща

З України в цю країну можна долетіти менш ніж за 2 години або доїхати на поїзді трохи більше, ніж за 7 годин. Візу оформляти не потрібно, достатньо мати біометричний паспорт.

У Польщі можна відвідати музеї, храми, соляні печери, пожити в замку і навіть прогулятися по узбережжю Балтійського моря. А найголовніше, що з Польщі можна комфортно дістатися до багатьох європейських міст. Коли ви звикнете до цієї чудової країні, вам стане набагато простіше подорожувати по європейським країнам разом з Веселый турист.

2. Латвія

Багато дорослих українці вже були в Латвії, коли вона ще не була Європою і «закордоном». Так чому б не повторити цей досвід зараз? Віза не потрібна, мовного бар'єру немає, місцевий життєвий уклад дуже схожий з нашим. При цьому міста рясніють маленькими строкатими будиночками, вулички вузенькі, а старовинні вежі прикрашені шпилями.

Ви можете вибрати пляжний відпочинок в Юрмалі або відвідати місцеві замки. А прогулянки по Ризі запам'ятаються надовго і стануть прекрасним досвідом європейського подорожі.

3. Грузія

Грузія - мабуть, єдина країна, де ви будете почувати себе краще, ніж удома. Більшість місцевих жителів чудово розмовляють російською мовою і зустрічають кожного туриста як дорогого гостя.

Тут ви знайдете чудові пейзажі, унікальну старовинну архітектуру, тепле море, смачну кухню і відмінне вино. Ще одним приємним сюрпризом стануть ціни. Наприклад, ситна вечеря в грузинському ресторані з вином обійдеться вам всього в 200 гривень. Так що поїздка в цю країну буде бюджетною і приголомшливою!

4. Чехія

Ще одна близька у всіх сенсах «закордон». Тут є і замки, і природні заповідники, і вузькі брущаті вулиці ... Абсолютно все, чим славиться Європа. Унікальною Чехію роблять її знамените пиво і термальні джерела в Карлових Варах. У цій країні вам буде цікаво, смачно і легко!

Вибрати Чехію для першої подорожі варто тому, що багато місцевих володіють російською мовою, курс чеської крони майже дорівнює української гривні, а сама країна розташована близько до нашої.

5. Чорногорія

Ця маленька і затишна країна ніби змальована з глянцевого журналу. Якщо ви любите пляжний відпочинок, але втомилися від Чорноморського узбережжя, то поїздка в Чорногорію - відмінний варіант. Не тільки прозора вода Адріатичного моря вабить туристів в країну. Ви будете здивовані красою природи, багатством історії і привітністю місцевих жителів.

Виберіть Чорногорію для першої подорожі, якщо хочете отримати все і відразу: море, гори і старовинні міста. Будьте уважні! Місцева їжа смачна і калорійна.

Якщо у вас ще залишилися сумніви, виберіть для першої поїздки один з наших групових турів. У всіх наших турах вас буде супроводжувати досвідчений і уважний гід з України. Він допоможе вам у вирішенні будь-яких питань на маршруті. Наважуєтеся і вирушайте в фантастичний світ інших країн і культур!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь