Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Труби з нержавіючої сталі - як вибрати

Основним видом металопрокату є труби з нержавіючої сталі. Ці металеві вироби мають міцність, зносостійкість, витримують впливу лугів і кислот. Тому їх широко використовують в суднобудуванні, машинобудуванні, газової та нафтохімічної промисловості і, звичайно ж, для систем водопостачання та каналізації.

Варто відзначити, що нержавіючі труби надійні і акуратні з вигляду. У деяких випадках їх застосовують для дизайну приміщень або для виготовлення меблів. Завдяки стійкості до корозії, високих температур, агресивних середовищ вироби з нержавійки служать довгі роки.

Існує два методи виробництва даних металевих виробів. Перший - безшовний, коли труби виготовляються методом кування, прокатки, пресування, волочіння з заготовок квадратного або круглого перетину. Зварні вироби виготовляються методом згортання листового металу і зварювання зі спіральним або прямим швом.

Які бувають труби з нержавіючої сталі

Перед тим як купити нержавійку на сайті http://www.nerzhaveyka.com.ua/, необхідно знати, що вона буває технічна і харчова, відрізняється додаванням різних сплавів в метал при виробництві. Харчова нержавіюча сталь містить в сплаві хром, молібден, нікель, титан. Завдяки цим включень сталь стає стійкою до корозій при тривалому контакті з їжею. Наприклад, нержавіюча труба Aisi 316 дуже стійка при впливі важких навантажень. Вона характеризується простотою в монтажі. За рахунок порожнини всередині виріб важить менше, але при цьому зберігає свою міцність.

А ось технічна нержавейка не містить в своєму складі нікель, має матову поверхню, використовується в будівництві, нафтогазовій промисловості. Має високу механічну твердістю, витримує різні температурні режими. У медицині, в хімічній промисловості, в будівництві, транспорті знайшли своє застосування профільні нержавіючі труби. Вони виробляються з легованої сталі, поєднують в собі безліч механічних властивостей з хорошими показниками, включаючи довговічність.

Варто уточнити, що товстостінні нержавіючі профільні труби використовують для будівництва металоконструкцій, несучих і опорних. При необхідності зменшити вагу будови використовують тонкостінні профільні вироби. Профільні труби можуть бути безшовними, мати матову або дзеркальну поверхню. Ці вироби припускають різну форму перетину - овальну, прямокутну або квадратну.

Якщо вам важко які труби з нержавіючої стла вибрати - звертайтеся до філій компанії http://www.nerzhaveyka.com.ua/. Фахівці підберуть труби і всі необхідні комплектуючі для вашого виробництва і застосування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь