Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Екструдований листовий акрил

Екструдований листовий акрил виготовляється методом екструзії (видавлювання) з гранульованого ПММА.

У порівнянні з литим оргстеклом, має велику еластичність при підвищеній температурі, що обумовлено його низькомолекулярним походженням. Враховуйте сферу застосування і обробки при виборі різновидів акрилу.

Екструдований акрил придатний для використання в харчовій промисловості. Детальніше можна дізнатись та замовити в каталоге за посиланням.

Основна відмінність - лиття проти екструдованого акрилу

За своїми фізичними властивостями полімери діляться на три групи: термореактивні, термопластичні і еластомерні. Акрил - прозорий термопластичний матеріал. Термін акрил використовується для позначення акрилових полімерних сполук: поліакрилатів, таких як поліметилметакрилат. Ці полімери зазвичай називають пластиками.

Існує два типи акрилових матеріалів, заснованих на процесі виробництва. Вони виготовлені з литого акрилу і екструдованого акрилу. Основна відмінність литого і екструдованого акрилу полягає в тому, що литий акрил отримують шляхом змішування рідких акрилових інгредієнтів в прес-формах, тоді як екструдований акрил отримують методом екструзії.

Що таке екструдований акрил

Екструдований акрил являє собою форму акрилових полімерних матеріалів, отриманих методом екструзії. Ці матеріали неоднорідні через особливості виробничого процесу. Екструдований акрил утворюється шляхом проштовхування акрилової маси через форму. Отже, екструдований акрил володіє різними властивостями в залежності від напрямку.

Хімічна стійкість екструдованого акрилового матеріалу є низькою порівняно з литою акриловою фарбою. При лазерному різанні екструдованих акрилових листів на краях залишаються задирки. Це означає, що він не дає тонких граней. Але ці краї можна відполірувати. Екструдовані акрилові матеріали поводяться по-різному під час термоформування, оскільки вони мають різні властивості в різних напрямках.

Екструдований акрил не доступний в інших кольорах, як литий акрил. Отже, немає значної зміни кольору при термоформуванні екструдованого акрилу. Однак його легко зігнути і термоформованим. Екструдований акрил має кращу толерантність до товщини.

Акрил - це термопластичний полімерний матеріал. Він існує в двох різних типах, заснованих на виробничому процесі. Вони виготовлені з литого акрилу і екструдованого акрилу. Основна відмінність литого акрилу від екструдованого акрилу полягає в тому, що литий акрил отримують шляхом змішування рідких акрилових інгредієнтів в формах, в той час як екструдований акрил отримують методом екструзії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь