Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як відрізнити якісну питну воду від підробки?

Давно відомо, що від їжі і води, які ми вживаємо, залежить стан організму. Якісна і жива питна вода - гарантія здоров'я і довголіття. Розуміючи, наскільки вода важлива для організму, не можна зневажливо ставитися до її вибору.

Український споживач сьогодні зовсім не відчуває на собі дефіциту продукції - широкий вибір товарів, продуктів харчування, напоїв дозволяє підібрати для себе відповідне і за ціною, і за потребами рішення. Але разом з цим виникає проблема - серед такого асортименту все більше потрапляє неякісної, фальсифікованої продукції. На жаль, є підробки і серед питної води. Як відрізнити якісну Н2О від фальсифікату, ви дізнаєтеся з цієї статті.

Найпростіший спосіб убезпечити себе від покупки неякісної Н2О - ваша увага. Ретельно вивчайте етикетку - на ній повинна міститися така інформація:

  1. джерело питної води: виробник зобов'язаний вказувати номер свердловини, а також її тип (газована або негазована вода);
  2. хімічний склад: якщо в природну Н2О були додані додаткові елементи, це також вказується на етикетці. Вода може містити в собі магній, залізо, йод і т.д .;
  3. категорія: бутильованій воді присвоюється певна категорія - питна, їдальня, лікувальна, лікувально-столова. Ця інформація необхідна для того, щоб знати, як і в якому обсязі вживати Н2О;
  4. реєстраційні дані: несуть важливу інформацію про самого виробника.

Тепер, коли ви знаєте, що саме повинен вказувати кожен виробник на етикетці пляшки з питною водою, ви зможете вибирати для себе і своєї сім'ї тільки кращий товар. Замовити доставку води можна, перейшовши за посиланням.

Також зверніть увагу, якщо питна вода, яку ви купуєте, артезіанська, тоді на етикетці також має зазначатися номер артезіанської свердловини. Менша ймовірність купити неякісну воду у великих мережевих супермаркетах, в спеціалізованих інтернет-магазинах або сервісах по доставці води. Тут здійснюється внутрішній контроль якості продукції, а довіра клієнтів є головним показником надійної репутації компанії.

Оформивши замовлення на доставку води в Києві на сайті https://mywatershop.ua/ru/ ви можете бути впевнені в безпечності продукції. Така Н2О проходить суворий контроль і має всі необхідні сертифікати відповідності, відповідаючи найвищим стандартам якості.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь