Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обираємо онлайн-кредит

Онлайн кредит - це можливість отримати фінансові кошти в короткий термін, без необхідності відвідувати відділення банку і надавати безліч документів. Гроші виплачуються незалежно від часу доби - буквально через 15 хвилин після подачі заявки. Онлайн кредит можна оформити, маючи всього лише смартфон, планшет або комп'ютер і доступ до Інтернету.

Cashinsky надає фінансову допомогу для будь-яких випадків. Цей сервіс кредитування працює відповідно до тих же законами, що регламентують видачу кредитних коштів банками. Це безпечний, надійний і швидкий спосіб отримати суму, якої бракує. Отримати кредит онлайн Хмельницкий можна, перейшовши за посиланням.

Мікрокредити в Cashinsky вигідно відрізняються від кредитів банку:

  1. Надаються на короткий термін, в той же час як кредит банку - від 3 місяців;
  2. Сума кредиту може бути менше, ніж мінімальна в банку;
  3. Вимога до споживача набагато простіше: не потрібна довідка про доходи і заставу;
  4. Онлайн-оформлення значно економить час;
  5. Великий список методів погашення;
  6. Погашення мікрокредитів може бути достроковим, без комісії.

Головна вигода тут криється в тому, що ви можете отримати необхідну суму тоді, коли вам це потрібно, а не чекати відповіді банку і підлаштовуватися під їхні умови.

Процедура отримання онлайн кредиту дуже проста:

  1. Реєстрація на сайті Cashinsky.
  2. Подача заявки в онлайн-режимі: потрібно вказати свої дані, розмір кредиту і термін.
  3. Надання платіжної інформації, куди будуть перераховані кошти (номер картки).
  4. Проходження процесу ідентифікації: автоматизована система перевіряє чи дійсно паспортні дані належать людині, яка оформляє кредит.
  5. Отримання кредитного договору на електронну адресу.
  6. Отримання зазначеної кредитної суми.

Сервіс кредитування Cashinsky надає для своїх клієнтів також і цікаву бонусну програму. У вас є можливість отримати додаткові бонуси, виконавши кілька простих умов: дострокове повернення кредиту, запрошення одного (після оформлення їм мікрокредиту ви отримуєте 500 бонусів).

Також ви можете отримати індивідуальні промо-коди для використання в оформленні кредиту або його погашенні. Для отримання персональних промо-кодів від Cashinsky потрібно додатися до соціальних мереж компанії, стежити за новинами і іноді залишати коментарі.

Ще одна перевага Cashinsky - це можливість погашення кредиту, використовуючи бонусні бали. Цей сервіс кредитування піклується про своїх клієнтів, надаючи максимально зручні умови і по-справжньому високий рівень обслуговування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь