Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автомобільний акумулятор?

Як підібрати АКБ правильно?

Найзручніший і інформативний вибір автомобільних акумуляторів представлений в онлайн-магазині «Аkku.lviv.ua». Незважаючи на велику кількість технічних параметрів, вибір слід засновувати на базових значеннях: ємність, пусковий струм, розмір, тип клем і виробник. Якщо у Вас обмежений бюджет, то коло пристроїв значно звужується.

Перед тим, як підібрати акумулятор, дізнайтеся рекомендації виробника вашого авто. Якщо ж це зробити не вдасться, то оціните параметри по комплектації і типу авто. Щоб купити акумулятор львів - переходьте за посиланням.

Рада No1: вибір за місткістю і пусковою напругою

Переймаючись питанням, який АКБ купити, обов'язково враховуйте потужність двигуна і всієї електронної системи авто. Для класів А, В і С раціональна ємність від 45 до 70 Ампер-година, а пускова потужність - від 500 Ампер. Це ті параметри, які і впливають на можливість роботи пристрою в складних умовах. Якщо ємності буде недостатньо, то автомобіль може нестабільно заводиться в морози і досить швидко втрачати заряд.

Для кросоверів, повнопривідних авто і преміальних машин підходить ємність 80-100 Ампер-година, а пусковий заряд - від 650 Ампер. Все, що вище - це вже пристрої для вантажного, комерційного транспорту і спецтехніки.

Рада No2: вибираємо по бренду

Якщо характеристики у всіх марок акумуляторних батарей можуть бути однаковими, то фактична якість виробництва - різна. Тому багато і задаються питанням, якої фірми купити акумулятор для автомобіля. Якщо мова не йде про те, щоб максимально доступно придбати пристрій, то краще віддати перевагу топовим брендам:

  1. 555;
  2. Evolution.

У вищому ціновому діапазоні раціонально віддавати перевагу варіантам, виробленим в Європі, Японії або США. Доступніше за вартістю можна придбати АКБ з Південної Кореї, Туреччини, Росії та України. З вітчизняних варіантів слід виділити продукцію Eurobat, 555, Evolution. На все одиниці поширюється гарантія якості.

Багато що залежить від умов експлуатації. Зокрема, обсяг двигуна на машині, модель транспорту і клімат значно впливають на тривалість служби. Вирішуючи, який акумулятор купити, вивчіть пропозиції інтернет-магазину «Аkku.lviv.ua». Детальний опис дозволить вигідно придбати акумулятор під конкретну машину, без переплат.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь