Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Фітнес вдома. Які пристосування потрібні для занять.

Багато хто думає, що займатися фітнесом вдома неефективно або просто неможливо. Однак це аж ніяк не так. Було б бажання...

А можливості обов'язково знайдуться! У цій статті хочу розповісти, що займатися вдома можна і потрібно! І це дуже ефективно, головне, не здаватися і робити тренування регулярно, тоді буде приголомшливий результат. Втім, ці правила стосуються і тренажерного залу. Адже якщо ходити туди раз на два тижні результату, на жаль, не буде.

Є ще переконання у багатьох, що для зайнять вдома, потрібно купувати дорогі тренажери і різний громіздкий інвентар, який буде займати надто багато місця в квартирі, якого і так немає.

Хочу розвіяти цей міф. То який же необхідний мінімум для тренувань будинку?

  1. Гантелі. Це необхідне пристосування, тому що для прокачування м'язів необхідно обваження, без обважнення результат може бути дуже повільним. На щастя, найпростіші гантелі можна купити в будь-якому спортивному магазині, наприклад, на сайті formas. Але не впадайте у відчай, якщо на даний момент купити гантелі просто немає можливості. Я сама була в такій ситуації, коли всі останні гроші йшли на підгузники і гіпоалергенні харчування для дитини... Гантелі ви можете замінити звичайними пляшками з водою! Причому ви можете збільшувати вагу, збільшуючи пляшки. Погодьтеся, купити дві пляшки з водою не так то складно.
  2. Бодібар. Це пристосування також не особливо дороге, і якщо є можливість і зайві пару тисяч гривень, то цілком його можна собі дозволити. Місця в квартирі він також займає вкрай мало, так як це просто палиця. Але в разі, коли немає можливості поїхати в спортивний магазин, бодибар також можна замінити пляшками. Якщо виявите кмітливість, можна використовувати швабру і прив'язати до неї пляшки. Звичайно, виглядає це не дуже естетично, але ми ж будинку тренуємося, нас ніхто не бачить.
  3. Гумова стрічка. Ось гумову стрічку важко замінити підручними засобами. Тому раджу сходити в найближчий Fix Price і все таки придбати цю річ собі в арсенал для тренувань. Коштує вона дійсно копійки.
  4. Степ платформа. Це пристосування взагалі практично не знадобиться в разі, якщо ви вибираєте домашні тренування. Однак, якщо це необхідно, невелику піднесеність можна замінити стопкою книг. Якщо необхідна височина вище, то можна використовувати звичайний стілець, табуретку або диван.

Ось і все, що вам необхідно, щоб почати тренування вдома. Не так вже й багато, правда? Та й замінити все це можна копійчаними способами.

Не бійтеся починати тренування у себе вдома і займайтеся регулярно для отримання максимального результату!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь