Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Перші іграшки вашої дитини - як вибрати?

Теоретично з вибором іграшок проблем бути не повинно. В інтернет-магазинах є іграшки, що говорять, танцювальні, плюшеві, пластикові і дерев'яні іграшки. Однак, як вибрати з цього широкого пропозиції для дитини таку іграшку, яка навчить його чомусь новому і при цьому буде безпечною? Ось кілька порад, які допоможуть вам прийняти рішення.

Які іграшки підходять для малюків, а які для дітей більш старшого віку?

Дитячі іграшки повинні відповідати їхньому віку, інакше вони не будуть виконувати свою роль. Перші іграшки для новонародженого і немовляти до 3 місяців повинні стимулювати його зір і слух, тому добре підійдуть барвисті брязкальця, дзвіночки, іграшки, що видають звук при русі. Фахівці рекомендують показувати такі іграшки дитині з невеликої відстані, наприклад, 20-30 см, ставити на рівні центральної частини його обличчя, а потім повільно переміщати вправо і вліво, щоб малюк навчився стежити за предметами очима. Традиційними розвиваючими іграшками для малюків також є каруселі, які встановлюються над ліжечком. Висять на них фігурки та повільно рухаються, і дитина чує спокійну мелодію.

Малюк 4-6 місяців вже починає брати іграшки в ручку і, що важливо, в рот, тому йому слід купувати тільки сертифіковані іграшки з безпечних матеріалів - детские игрушки киев можна обрати за посиланням. Це час, коли ваш малюк повинен отримати свій перший прорізувач для зубів і іграшки для ванни. У наступні місяці ви можете поповнити дитячу колекцію м'якими іграшками, ляльками, книжками з картинками і першими кубиками.

Подарунок на рік хлопчикові і дівчинці - що вибрати?

Розвиваючі іграшки, які підходять для однорічної дитини, є, наприклад, сортувальники, тобто ємності з отворами, в які дитина повинна вміщувати відповідні блоки. Доступні на ринку сортувальники мають різні форми (наприклад, тварини, автомобілі) і виготовлені з різних матеріалів - плюшу (вони призначені для дітей молодшого віку, у віці декількох місяців), пластика і дерева. Ще одна ідея - це будівельні блоки для однорічної дитини, дошки, на які можна складати різні елементи або пазли.

Оскільки дітям подобаються всілякі іграшки, що видають звуки, ви також можете купити музичні інструменти для малюків. Якщо ви не плануєте витрачати надто багато грошей на іграшки, кухонне приладдя також працюватимуть як інструменти - наприклад, каструлі і миски ідеально підходять для використання в якості барабанів, а ложки - замість паличок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь