Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дикий ямс для жінок - чим корисний? 10 головних переваг

Дивовижна рослина, що дає багато переваг. Дикий ямс для жінок особливо корисний. Рослина здавна використовувалося в народній медицині, а зараз його включають до складу деяких медикаментів. Дикий ямс допомагає лікувати багато хвороб, і його цілющі властивості підтверджуються дослідженнями.

Гормональний баланс

Перш за все дикий ямс для жінок корисний через його властивостей нормалізувати гормональний фон. Він впливає на вироблення стероїдів, прогестерону, естрогену, кортизону, правильний баланс яких дуже важливий. Так що в деяких випадках народні рецепти з рослини, при правильному застосуванні, є гарною альтернативою медичним препаратам. Придбати дикий ямс можна тут: https://nspdoma.com/fitopreparaty/wild-yam. Але завжди варто пам'ятати, що думка лікаря є пріоритетною.

Менопауза

Завдяки впливу рослини на рівень гормонів, його застосування може істотно знизити прояв симптомів менопаузи. Жінки відмічають зниження пітливості вночі і різких перепадів температури, коли то кидає в жар, то морозить.

Артрит

Інша важлива перевага дикого ямсу для жінок - його протизапальні властивості. Лікувальна дія застосовується і для лікування запалень суглобів у чоловіків. Здатність зменшувати біль, набряки і закостенілість суглобів була відзначена дуже давно.

Здоров'я і молодість шкіри

Не можна не відзначити здатність рослини омолоджувати шкіру і запобігати її віковим змінам. Через наявність такого корисного впливу, дикий ямс додають в антивікові креми і інші косметичні засоби. Саме дія обумовлена поліпшенням оновлення клітин шкіри. Бета каротин і вітамін C відіграють тут чільну роль. Ще одна властивість дикого ямсу для шкіри - зменшення проявів гіперпігментації.

Дикий ямс для жінок при вагітності

Ранкове нездужання

Дикий ямс для жінок в положенні особливо незамінний. Його варто вживати в їжу хоча б для того, щоб зменшити ранкову нудоту. Фахівці пояснюють це тим, що рослина містить достатню кількість вітаміну B6. Він в свою чергу, при адекватному вживанні, зменшує ранкове нездужання.

Вага дитини

Інша корисно властивість дикого ямсу для жінок також обумовлено високим вмістом вітаміну B6. Вважається, що вітамін необхідний для правильного розвитку малюка, зокрема його зросту і ваги.

Кров'яний тиск

Рослина багата не тільки вітаміномB6, але і при регулярному вживанні забезпечує калієм. Він допомагає підтримувати кров'яний тиск в нормі. Це важливо для здоров'я серця і всієї кровоносної системи будь-якої людини. А особливо для вагітних жінок. Проблеми з тиском можуть викликати неприємні ускладнення і проблеми зі здоров'ям дитини.

Травлення

Дикий ямс корисний і для травлення. Клітковина налагоджує травлення. Відзначається також здатність рослини допомагати при труднощах з дефекацією.

Анемія

Анемія часто стає справжнім кошмаром під час вагітності. І тут дикий ямс для жінок теж корисний. Завдяки високому вмісту цинку, міді і заліза він здатний запобігти появі анемії.

Фолієва кислота

Інша важлива речовина в складі дикого ямсу - фолієва кислота. Необхідність її вживання на даний момент незаперечна. З нею дитина розвивається правильно і народжується здоровим. Важливо вживати її як при плануванні дитини, так і при вагітності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь