Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Головні переваги китайських страв

Китайська кухня вважається однією з найдавніших на планеті.

Саме в Китаї відбулася зміна ставлення до їжі: не як до їжі, яка дає енергію, а як до справжнього мистецтва приготування. Китай - різноманітна і велика країна, в кожному регіоні є свої страви, які відомі не тільки в межах держави, а й у всьому світі.

Страви китайської кухні відомі в усьому світі та користуються великою популярністю. Головною особливістю здебільшого страв залишається їх вишуканий смак і ситність. Самостійно приготувати класичні китайські рецепти дуже складно, бо є рідкісні інгредієнти, які не мають великого попиту для європейської кухні. Замовивши м'ясо по-китайськи з доставкою додому можна влаштувати романтичний вечір, посиденьки з друзями або просто смачно повечеряти після роботи. Китайські страви, які пропонує замовити з доставкою bruce lee ресторан киев не тільки смачні, але і корисні. Далі розберемо головні особливості кухні Піднебесної.

Перша і, мабуть, головна перевага китайської кухні полягає в тому, що для приготування їжі використовують тільки свіжі продукти. Це дозволяє зберегти максимум користі та смаку в продуктах.

Другий і не менш важливий плюс - відсутність солі. Для приготування страв китайської кухні майже не використовується сіль. Страви не виходять прісними, бо замість солі використовують соєвий соус. Без цього соусу складно уявити китайську кухню. Соєвий соус дозволяє компенсувати відсутність солі. Крім того, такий підхід дозволяє надати нову пікантність звичним продуктам.

Третя перевага - різноманітність і використання незвичайних інгредієнтів, особливо у випічці та десертах. Китай багатонаціональна країна і кожен регіон має свої особливості в кулінарній школі. Серед усього розмаїття виділяють чотири основні регіональні кухні: Кантонська, Сичуанська, Аньхойська і Чжецзянська.

Використовуючи сервіс доставки китайського ресторану можна спробувати легендарну гостру телятину, приготовлену за всіма канонами Сичуанської кухні. Невід'ємним інгредієнтом залишається перець чилі та імбир, тому м'ясо сподобається любителям гострого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь