Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Виклик евакуатора і що про це варто знати водієві

Послуги евакуатора можуть знадобитися кожному водієві або власнику транспортного засобу. Аварія, серйозна поломка в дорозі, яку немає можливості усунути без допомоги співробітників сервісного центру - це ті випадки, коли екстрений виклик евакуатора буде просто необхідний.

Куди дзвонити, якщо потрібні послуги евакуатора?

У різних містах і регіонах України працює багато спеціальних служб, які надають послуги транспортування автомобілів за допомогою евакуаторів. Якщо ви живете в Києві або Київській області, то вам варто зберегти контактні телефони компанії https://evakuator-stolicya.kiev.ua - її клієнти можуть викликати дешевый эвакуатор (Київ) цілодобово, адже необхідність в цьому може виникнути у водія в будь-який час дня і ночі. Крім того, компанія ця надає і інші види послуг, які можуть стати в нагоді водіям і не тільки.

Замовлення евакуатора. Що потрібно повідомити диспетчеру при виклику?

При виклику евакуатора ви повинні будете повідомити диспетчеру своє ім'я та номер телефону, місцезнаходження автомобіля і причини того, чому вам необхідна його евакуація. Також потрібно буде вказати марку і модель авто, його колір і номер, точку, в яку потрібно доставити машину за допомогою спецтехніки.

При сприятливих умовах евакуатор прибуде на місце події приблизно через півгодини. Сприятливі умови мають на увазі відсутність пробок на дорогах, що ведуть до потрібної локації, наявність вільної одиниці техніки у компанії, невелика відстань до місця, в якому знаходиться автомобіль. У будь-якому випадку фахівці хорошою служби зроблять все можливе для того, щоб подати клієнту евакуатор якомога швидше.

Що потрібно зробити перед приїздом спецтехніки

Якщо ваш автомобіль зламався на безлюдній трасі, то панікувати з цієї причини ні в якому разі не варто. Знайдіть контактний телефон служби і викличте евакуатор, після чого спокійно чекайте приїзду техніки. У цей час ретельно огляньте автомобіль, по можливості визначте причину несправності і складність поломки. Також буде не зайвим зателефонувати комусь із близьких, щоб повідомити їх про те що склалася.

Ніколи не кидайте зламався автомобіль на дорозі - наприклад, для того, щоб дочекатися приїзду техніки в найближчому придорожньому кафе. Чекайте евакуатор біля свого транспорту, адже кинуті автомобілі є ласим шматочком для злочинців, які промишляють на дорозі. Сподіваємося, що ці прості поради допоможуть вам у складній ситуації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь