Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як носити поясну сумку? Як носити сумку бананку?

Сьогодні мова піде про вибір чоловічої бананки (поясної сумки). Взагалі, бананку можна назвати модифікованою барсеткою. Це та ж сама сумка, але більш сучасна.

Однак, чоловіки часто говорять про те, що з цією сумкою вони схожі на кондукторів. Насправді, це тільки стереотип. Бананка - це дуже зручний предмет, стильний і практичний. Тому, щоб вибрати відповідну сумку на сайті https://ossom.shop/ru/bananki/, дотримуйтесь нижче перерахованих порад.

Перший вид - шкіряні сумки. Якщо вам раптом сподобається якась з шкіряних сумок, то краще залиште її на прилавку, бо шкіряні бананка виглядають трохи застаріло і це може зіпсувати вам ваш стильний образ. Звичайно, стали з'являтися бананки сучасного вигляду, але найчастіше їх носять тільки особи жіночої статі. Тому вкрай не рекомендую цей фасон.

Сумки з військовими принтами або як їх називають на новий лад - мілітарі. Це дуже зручні та практичні сумки. Сам їх вид говорить за себе. Але такі бананки потрібно вміти підбирати до свого гардеробу.

Вони можуть непогано поєднуватися з такими ж стилями мілітарі або кежуал, що виявляє злегка ваш зухвалий вуличний стиль.

Тканинні сумки. Їх легко можна назвати універсальними, так як вони прекрасно поєднуються з усіма стилями. Нехай це буде спортивний, кежуал, або мілітарі. Навіть надівши пляжну рубаку з шортами ви будете круто виглядати зі своїм аксесуаром.

Як носити поясну сумку? Як носити сумку бананку?

Поясна сумка - аксесуар, актуальний в будь-який час року. На відміну від класичної сумки через плече, цей фасон часто викликає питання у дівчат: як правильно і стильно поєднувати сумку?

Сумка-трансформер

Найпростіший вихід для тих, хто не готовий до експериментів - придбати багатофункціональну сумку, яку можна носити на поясі, кроссбоді і на плечі. Зазвичай у таких моделей в комплекті цілих два ременя, що дозволяє змінювати стиль шкарпетки під ситуацію. З більш жіночним цибулею, довжиною спідниці або штанів міді та максі, краще вибрати класичний варіант ременя, з більш короткими довжинами - відмінно підійде варіант на пояс: він підкреслить талію, а також додасть легкість і невимушеність образу.

Сумка на пояс - заміна ременя

Стереотипи з 90-х змушують нас порівнювати сумку на поясі з аксесуаром кондуктора або продавця м'ясної лавки, але роки, стилістичні течії і Амбассадор моди давно доводять зворотне: поясна сумка - тренд, який не має практично нічого спільного з минулими упередженнями. Різноманітність фасонів, моделей, фактур і квітів робить цей аксесуар головним трендом останні три роки. Тому, сміливо купуйте таку сумку як альтернативу брючному ременя.

Спортивний стиль

Великі поясні сумки з м'яких фактур - один з головних предметів гардероба стилю стрітвір. Якщо ви любите вільний крій, кежуал і спортив стайл - вибирайте поясні сумки на широких ременях - стропах, з текстильного матеріалу: вони впишуться в ваш лук будь-що!

Класика і база

Для любителів капсульного стилю і помірних луків, стилісти рекомендують поясні сумки з екокожі. Геометричні форми, мінімалізм таких фасонів ніяк не зможуть зіпсувати класичний стиль, тому не варто боятися додавати їх навіть в офісний гардероб. Звичайно ж, все залежить від поєднання кольорів, і якщо поясна сумка - базового відтінку, то найчастіше вона навіть буде збирати образ, який без її участі міг здаватися занадто простим або незавершеним.

Поясна сумка взимку

Багато хто звик до того, що поясна сумка - це аксесуар літа. Навпаки, цей фасон цінується вдвічі більше як раз в зимовий час, коли хочеться звільнити руки в мороз. Довгі регулюються ремені поясних сумок дозволяють носити їх навіть на масивних пуховиках, варто спробувати і відчути свободу в найхолоднішу пору року!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь