Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночу осінню куртку 2020

Восени погода найчастіше буває непередбачуваною - яскраве сонце і холодний вітер або похмуре небо і достатньо висока температура повітря. Тому жіноча куртка повинна бути не тільки модним предметом гардеробу, а й не дати власниці застудитися.

Особливості матеріалів

Плащова тканина. Наділена такими властивостями як вологостійкість і воздухонепроницаемость. Завдяки саржеві плетіння нитки (як «рубчик»), затримує краплі на поверхні. Тканина досить щільна. Може бути як з утеплювачем, так і без. З плащової тканини шиють в основному вітровки, плащі, куртки - обрати можна на сайті https://modiva.com.ua/kurtki/c224/. Завдяки своїм корисним властивостям куртки з плащової тканини - відмінний варіант для дощової погоди.

Фліс - синтетична тканина, яка використовується для пошиття теплого одягу. Досить легка, еластична, добре «дихає». Теплоізоляція середня, тому для холодної погоди не підійде. Фліс абсолютно невибагливі в догляді тканину, спеціальних рекомендація немає. Більше попит на її використання в пошитті спортивних речей, в тому числі курток.

Денім - натуральний матеріал саржевого плетіння, виготовляється з бавовни. У чистому вигляді тканину досить груба і жорстка, завдяки чому досить зносостійка та гігроскопічна. Але частіше для виробництва одягу, в тому числі верхній, в неї додають синтетичні нитки: еластан або лайкру.

Шкіра - в натуральному вигляді цей матеріал виробляється з шкур різних тварин. Вважається досить міцною, дехто каже, навіть довговічною.

Драп - щільна, важка шерстяна тканина, виготовляється з пряжі апаратного прядіння. Добре тримає форму виробу. Завдяки товщині і багатошаровості має корисну властивість утримувати тепло і воздухонепроницаемость, особливо не мнеться.

Найпопулярніші і практичні варіанти

Вітровка - це тонка, але щільна куртка без підкладки. Найчастіше з капюшоном, блискавкою, що застібається наглухо, довгими рукавами. Призначалася для захисту від дощу і вітру. Іноді може мати підкладку.

Бомбер. На відміну від вітровки, ця куртка завжди про спорт стиль. Для неї характерно обов'язкова наявність манжетів з гумкою по рукавах і по краю довжини (на поясі). Залежно від матеріалу і наявності підкладки може використовуватися і ранньої теплою осінню, і в холодну осінню погоду. Наприклад, якщо вона утеплена хутром.

Пальто. Виріб не потребує представлення, тому що багато років є старою доброю класикою для осені.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь