Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Декоративні балки як прикраса стелі

Не тільки оздоблювальні матеріали або елементи меблів створюють зовнішній вигляд інтер'єру, сформований в певному стилі. Вони також можуть бути структурними елементами, присутність і зовнішній вигляд яких нагадують про минуле минулому або віддаленому географічному районі. Прикладом можуть служити балки на стелі.

Сільський стиль або провансальське аранжування, виконане в вінтажному дусі, піднімають стиль минулого в ранг мистецтва. Це видно на прикладі використання предметів старовини або стилізованих під старовину, якщо вони є ретельно реставровані: дерев'яні меблі і елементи обладнання кухні.

Стельові балки нагадують нам дерев'яні будинки, тепло, затишок, безпеку. А в даний час - це екзотика. Не дивно, що вони оселилися і в наших інтер'єрах, оскільки своєю присутністю вони позитивно впливають на домочадців. Для того, щоб декоративные балки купить - переходьте за посиланням.

Які балки вибрати: дерев'яні або декоративні

Якщо наше житло не оснащено такими структурними елементами, які ми могли б майстерно обіграти в інтер'єрі, ми можемо вибрати всілякі варіанти балок. Для цього ми можемо піти в будівельний магазин, лісопилку, спеціалізовану компанію або до теслі. І придбати дерев'яні балки.

Після покупки відповідної породи деревини певних розмірів, нам залишається тільки просочити деревину, надати їй колір, який ми бачимо, а потім повісити під стелею.

Це, на перший погляд, просте рішення, проте з ним пов'язано кілька мінусів. Дерев'яні балки важкі! І їх можна кріпити далеко не до кожної стелі. До того ж деревину треба обробляти спеціальними захисними препаратами. А потім покривати просоченням або лаком.

Від цих незручностей позбавить нас метод, рекомендований тим, хто може відчувати себе некомфортно з товстим і важким шматком дерева, розташованим прямо під головою. Дерев'яні балки можна замінити фальш балками. Їх роблять з пінополістиролу. Стилізовані вони під старе дерево з облицюванням під структуру дерева і сучків.

Балки з пінополістиролу: переваги

Фальш балки з пінополістиролу безпечні в силу своєї мінімальної ваги. Крім того, така обробка проста в установці, для якої необхідний лише спеціальний клей.

Великою перевагою балок з пінополістиролу є їх загальна доступність на будівельному ринку. На фальш балки стельові ціна набагато нижча, ніж на балки з дерева.

Крім того, плюсом є можливість кріплення в них додаткового освітлення. У дереві це було б або неможливо, або дуже складно.

Перевагою балок з пінополістиролу є їх природний вигляд. Для непідготовленого ока вони не відрізняються від натуральних, особливо коли вони встановлені на стелі.

Імітація балок для стелі стає все більш популярною. Не дивно - обладнання дуже легке, виконане з пінополістиролу, тому його можна встановити на будь-яку стелю. Установка балок дуже проста і не вимагає свердління отворів в стелі. Просто монтажний клей, двостороння стрічка або неодимові магніти.

В С-образних променевих отворах ви можете встановити світлодіодну стрічку, що створить цікаве освітлення. Однак слід пам'ятати, що для такої обробки стеля повинна бути ідеально гладкою, так як світло виявляє будь-які нерівності і недоліки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь