Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати правильну постільну білизну?

Ні для кого не секрет, що сон - це дуже важливий процес для кожної людини. На якість сну впливає багато чинників: температура повітря, освітлення, і навіть ліжко. Дуже важливо організувати своє спальне місце так, щоб на ранок відчувати себе відпочилим і з новими силами починати день.

Найголовніше - купити постільну білизну, яка буде не тільки добре впливати на сон, але ще і радувати зовнішнім виглядом тих, хто буде бачити її кожен раз, коли лягати спати і прокидається. Замовити постельное белье в Києві, з доставкою по всій Україні недорого можна за посиланням.

Як підібрати правильну постільну білизну?

  1. Матеріал. Варто звертати увагу на натуральні, бавовняні матеріали. Відмінним варіантом буде сатин, адже він легкий, міцний, а так само приємно відчувається при зіткненні зі шкірою. Такий матеріал, як бязь, так само підійде для хорошого сну, адже він дуже зносостійкий і навіть після кількох прань буде приємним на дотик і ні трохи не змінить свої властивості. Ще варто подивитися постільну білизну, виготовлену з ранфорса. Цей матеріал нагадує бязь, він натуральний і при цьому дуже міцний. Не можна економити на постільному комплекті, адже купуючи синтетику, якість сну буде знижуватися, а разом з ним і продуктивність протягом всього дня.
  2. Розмір. Дуже важливо правильно підібрати розмір постільного комплекту. Занадто малі комплекти будуть постійно збиратися в одному місці, і сон не буде таким приємним, як хотілося б. Якщо взяти занадто великий розмір, то вирішити питання з простирадлом можна просто: заправити її під матрац, але якщо говорити про підодіяльнику, то тут вже буде дуже некомфортно, ковдру буде нерівно розташовуватися, м'яти і це принесе дуже багато незручностей. Варто зауважити, що якщо взяти великий розмір, то можна віднести його в ательє, де майстри акуратно його підшиють, але ні в якому разі не можна робити це самостійно, адже можна порушити структуру тканини, що позначиться в майбутньому.
  3. Зовнішній вигляд. Яскраве постільна білизна не сприятиме хорошому сну, так як такі кольори впливають на мозок і змушують його вести активну роботу, через що трапляються часті безсоння. Краще звернути увагу на більш світлі, спокійні тони, які допоможуть заспокоїтися перед сном.
  4. Якість. Перед покупкою варто подивитися на те, як виконано комплект: чи немає змазаних ділянок на малюнку, не фарбується чи ліжко і чи немає механічних пошкоджень. Навіть купуючи, здавалося б, хороший матеріал, не можна забувати про можливість шлюбу.

Важливо піклуватися про себе і своїх близьких, так що навіть до вибору постільної білизни потрібно підходити відповідально. Такі вкладення в свій емоційний і фізичний стан безсумнівно позначаться в майбутньому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь