Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги шин Bridgestone Blizzak DM-V3

З настанням холодів у багатьох автовласників ставати питання про придбання зимової гуми, яка б забезпечила надійну зчеплення коліс з промерзлій дорогою. Надійні та якісні покришки здатні забезпечити безпеку не тільки водія а й пішоходів. У нашому інтернет-магазині ви зможете підібрати і купити зимові шини з доставкою по Києву та Україні. Купівля кращих зимових автошин у нас - це розумне рішення!

Шинники все не вгамовуються і щороку пропонують нам все більш технологічні рішення. Напередодні сезону компанія Bridgestone випустила нове покоління нешипованних шин Bridgestone Blizzak DM-V3. Вони доповнять модельну лінійку BLIZZAK DM-V, призначених для преміальних кросоверів і позашляховиків.

Модель розроблена з урахуванням складного клімату СНД і країн Скандинавії та забезпечує високий рівень безпеки в суворих і постійно мінливих умовах. Завдяки особливому складу гумової суміші (Active Multicell Compound II) і новому малюнку протектора, гальмівний шлях на льоду скоротився на 9, а на мокрому покритті на 6%.

Крім того, новий малюнок протектора з чотирма поздовжніми канавками в центральній частині, дозволяє краще відводити воду з плями контакту і забезпечує те саме скорочення гальмівного шляху на мокрому покритті.

Якщо продовжувати розмову про відсотки, то такий важливий для економік, що розвиваються показник як зносостійкість виріс відразу на 25%. Розраховане за допомогою комп'ютерів розташування ламелей, збільшує жорсткість блоків і зменшує їх деформацію.

А тепер, щоб з одного боку не перевантажувати вас зайвою інформацією, а з іншого, підкреслити складність і глибину виконаної роботи, просто перерахуємо основні особливості BLIZZAK DM-V3, якими дуже пишається виробник:

  1. особливий полімер, в поєднанні з діоксидом кремнію, забезпечує еластичність протектора при гранично низьких температурах і підвищує зчіпні властивості;
  2. мікропори забезпечують поліпшене зчеплення і коротший гальмівний шлях на льоду. Проявляючись постійно з плином часу, мікропори дозволяють зберегти високі показники протягом усього зимової експлуатації шини;
  3. оптимізоване відстань між канавками і зменшена деформація блоків забезпечують кращий контакт при гальмуванні на льоду;
  4. збільшене пляма контакту покращує зчеплення на льоду і на снігу;
  5. поздовжні канавки в центральній частині протектора забезпечують більш ефективне відведення сльоти і скорочують гальмівний шлях на мокрому покритті.

Звичайно, всі ці сухі технічні формулювання і терміни, на кшталт «оптимізовано» і «покращено», можуть здатися нудними і одноманітними, а можуть одного разу врятувати ваше життя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь