Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо модний жіночий светр на осінь 2020

Поки нас радують останні сонячні дні, у тебе є шанс підготуватися до прийдешніх холодів. А що подарує тобі тепло і затишок навіть в саму сиру і вітряну погоду? Звичайно ж светр. Про найстильніші осінні кольори і наймодніші фасони тобі розповість команда експертів моди.

Кольори осені в одязі

Класичні кольори осені - теплі і яскраві відтінки листя: жовтий, помаранчевий, червоний. Затишку додадуть пастельні кольори - бежевий і коричневий. Однак і базові сірий і чорний відмінно виглядають в осінніх луках. Проте ми радимо зробити ставку на яскравість, якої буде так не вистачати в дощовий і холодний день.

Теплий і якісний светр - основа осіннього базового гардероба. Якщо вибрати правильний відповідний фасон, з ним можна скласти безліч різних образів, змінюючи тільки низ і додаючи яскраві аксесуари. У цьому сезоні новим базовим відтінком стане також сірий - такий же універсальний для стилізації, як чорний і білий, але складний за рахунок маси різних красивих відтінків. Це і холодний сірий, і колір мокрого асфальту і м'який сіро-блакитний.

Щоб сірий светр виглядав ефектно, вибирайте на сайті https://marnastini.com/ структурні моделі - з плетенням косами, об'ємним високим горлом - або цікавими деталями: коміром поло, модною бахромою, розрізами. Такі моделі можна носити з романтичними сукнями-комбінаціями, шкіряними штанами і спідницями, базовими широкими джинсами, пов'язати поверх сорочки або використовувати в якості шарфа з тренчем і пальто. Сірий легко міксується з будь-якими відтінками: як з пастельними, так і з яскравими модними кольорами нового сезону: жовтою, червоною і зеленою палітрою. Спробуйте улюблений прийом фешіоніста - монохромний лук - і розбавте його акцентними прикрасами з яскравими каменями або мінімалістичним перлами.

Топ 5 фасонів

OVERSIZE СВЕТР

Такий светр буде відмінно тримати тепло, надавати образу тендітності і ніжності. Якщо це короткий або середньої довжини светр, то його можна носити, заправивши один кінець в штани, джинси або навіть спідницю. Якщо ж він довгий, то можна носити як вільне плаття або підв'язати ременем, зробивши акцент на талії.

ВЕЛИКЕ ПЛЕТЕННЯ

Класичне велике плетення ніколи не вийде з моди. За рахунок своєї фактури такий светр буде краще виглядати з гладким низом і без зайвих акцентів.

Незвичайний крій І АСИМЕТРІЯ

Коли класика набридає, на допомогу приходять дизайнерські ідеї і твоє бажання експериментувати. У більш теплу погоду можна вибрати светр з розрізами на плечах, а для прохолодною - підійде модель з асиметричним кроєм. Зовсім не банально і стильно.

Подовжений РУКАВ

Найбільш очевидний плюс такого светру - рукам буде тепло. Також подовжені рукава додають образу жіночності і чуттєвості. Для стильного образу вибирай светри моделі оверсайз.

ТОНКИЙ СВЕТР

У кожної модниці в гардеробі повинен бути светр тонкого плетення, який є теплою альтернативою базової водолазки і при цьому його можна легко носити з піджаками або в якості основи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь