Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості та переваги відеореєстраторів Dahua

У сьогоднішній статті ми поговоримо про мережеві відеореєстратори (NVR). Крім того, ми збираємося обговорити один з найпопулярніших брендів Dahua Technologies. Це допоможе вам краще зрозуміти один з компонентів вашої системи відеоспостереження.

Варто зазначити, що відеореєстратор Dahua DHI-NVR2104-P-4KS2 є центральним пристроєм для вашої системи відеоспостереження. Всі камери підключаються до NVR, і в ньому зберігається відзнятий матеріал на жорсткий диск (або іноді передає його в хмару). Оскільки мережевий відеореєстратор займає центральне місце в системі відеоспостереження, важливо, щоб ви придбали якісний пристрій.

Важливо відзначити, що ви також можете почути термін DVR. DVR позначає цифровий відеореєстратор. На відміну від NVR, DVR не є мережевим пристроєм. З NVR дані передаються по інтернет-протоколу в сховище. Це дозволяє підвищити якість відеозапису і підключити більшу кількість пристроїв до одного NVR. DVR, з іншого боку, це пристрій, який використовує аналогові сигнали для передачі даних.

Про компанію Dahua Technologies

Dahua Technologies є світовим виробником обладнання для охоронного відеоспостереження. Компанія має велику кількість продуктів, в тому числі високоякісні відеореєстратори. Компанія користується повагою у світі відеоспостереження, вони випускають ряд висококласних пристроїв. Крім того, обслуговування клієнтів, дослідження і розробки важливі для Dahua.

Відеореєстратори Dahua

Технологія Dahua дозволяє зосередитися на високотехнологічних мережевих відеореєстраторах. Ви здивуєтеся, що Dahua пропонує більше 15-ти різних NVR. Так багато варіантів NVR означає, що є один для кожної ситуації. Кожен мережевий відеореєстратор від Dahua поставляється з рядом функцій, давайте поглянемо на загальні для них функції:

  1. підтримка аудіо;
  2. підтримка формату відео 4K (кадри з найвищою роздільною здатністю);
  3. кодек Smart H.265 (стиснення даних і пропускна здатність);
  4. RAID Storage (зберігання даних/захист від втрати даних);
  5. потужні процесори Intel (для забезпечення безперебійної роботи);
  6. Deep Intelligence (інтелектуальне розпізнавання осіб, моніторинг трафіку від AI);
  7. підтримка живлення через Ethernet (необхідний тільки 1 кабель на камеру);
  8. від 4 до 2000 камер на одному NVR;
  9. кілька відеовиходів (для декількох моніторів).

Якщо ви зацікавлені у високоякісній системі відеоспостереження для вашого дому чи бізнесу, то обирайте відеореєстратори від компанії Dahua.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь